Agenda Theater

3 Εποχές στο Ίδιο Σπίτι

Boem Team

Παρουσίαση Βιβλίου, Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο. Ετήσια Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Μικρού Πολυτεχνείου

Φέτος στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου το απόγευμα ώρα 19:30, όπου θα παρουσιαστεί το βιβλίο – λεύκωμα – ημερολόγιο που εξέδωσε το Μικρό Πολυτεχνείο με τον τίτλο «3 Εποχές στο Ίδιο Σπίτι», μέσα από το σεμινάριο Τριλογία, με εποπτεία Λίνας Νικολακοπούλου, Γιώργου Ανδρέου, Θράσου Καμινάκη.

Το βιβλίο αποτελεί μια συλλογή των καλύτερων κειμένων 32 μαθητών του Σεμιναρίου και μεταμορφώνεται σε λεύκωμα μέσα από τις «ζωντανές» φωτογραφίες πολλών μαθητών φωτογραφίας των προχωρημένων τμημάτων Φωτογραφίας του Γιάννη Βουλγαράκη. Παράλληλα είναι ένα διαχρονικό ημερολόγιο – σημειωματάριο για 7 χρόνια από 2016 έως και το 2022.


Το βράδυ της 21ης Δεκεμβρίου 2016 θα παρουσιαστούν ζωντανά στο κοινό του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου γύρω στα 15 νέα τραγούδια που προέκυψαν από το βιβλίο και κάποια κείμενα που περιέχονται σε αυτό θα διαβαστούν από τους ίδιους τους συγγραφείς. Ο Γιώργος Ανδρέου, η Λίνα Νικολακοπούλου, ο Θράσος Καμινάκης και 40 ακόμη συντελεστές επί σκηνής με πολλούς μουσικούς θα στήσουν με πολύ γιορτινό τρόπο αυτή την παρουσίαση.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και το ποτό σε ειδικές τιμές Μικρού Πολυτεχνείου*

Ώρα έναρξης: 19:30

* Τιμές

5 ευρώ κρασί

6 ευρώ μπύρα

8 ευρώ ποτό

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Λεωφ. Συγγρού 143, Ν. Σμύρνη

Τηλ. 210 9315 600

www.gialino.gr 


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος