Point Of View

7ο Φιλανθρωπικό Παζάρι Αγάπης και Αλληλεγγύης του Μεροπείου

Παύλος Λάμπρου

Το Μερόπειο, διοργανώνει το 7ο Φιλανθρωπικό Παζάρι Αγάπης και Αλληλεγγύης προς την Τρίτη Ηλικία, Δευτέρα 14 και Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015 και ώρες από 10:00 έως 21:00

Το Παζάρι θα διεξαχθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Μεροπείου, οδός Διονυσίου Αρεοπαγίτου  45, πεζόδρομος Ακρόπολης, απέναντι από την είσοδο του Ηρωδείου και δίπλα από τον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας Ακροπόλεως. 


Οι επισκέπτες του Παζαριού θα βρούνε είδη οικιακής χρήσεως, ποτά, καλλυντικά, διακοσμητικά και δώρα, vintage και συλλεκτικά, χριστουγεννιάτικα, βιβλία, cd και dvd κ.α. σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

Όλα τα αντικείμενα είναι ευγενική προσφορά των φίλων του Μεροπείου, που χωρίς αυτούς δε μπορούμε να συνεχίσουμε ένα φιλανθρωπικό έργο που μετρά ήδη 101 συνεχή χρόνια.  

Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση της Μ.Φ.Η. του Μεροπείου, όπου φιλοξενούνται άπορες και οικονομικά αδύναμες κυρίες. 

Σας περιμένουμε όλες και όλους, να αποδείξουμε ότι μια μικρή ενέργεια παράγει μεγάλο έργο.

Πληροφορίες: 210-9219398, 210-9218991, meropion@gmail.com, FB:ΜΕΡΟΠΕΙΟΝ

Μερόπειο. Ένας χώρος, πολλοί άνθρωποι, ένας σκοπός.


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος