Internal Interviews

Αλέξανδρος Μίρτος @ Loustrakos

Παύλος Λάμπρου

Ηχογραφημένη Εκπομπή

Ο Αλέξανδρος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Πέρασε τα μαθητικά του χρόνια στα εκπαιδευτήρια «Ο Πλάτων» όπου και πρωταγωνιστούσε στα καλλιτεχνικά σχολικά δρώμενα. Στις τελευταίες τάξεις του ήταν πλέον ξεκάθαρο ότι ήθελε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι. Η επαφή του με το πιάνο από μικρή ηλικία τον οδήγησε στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών όπου και αποφοίτησε από το τμήμα Σύγχρονου Τραγουδιού. 

Στην πορεία, άρχισε να δουλεύει επαγγελματικά σε μουσικές σκηνές, αποκτώντας σημαντικά εφόδια μέσα από live εμφανίσεις.

Ο Αλέξανδρος κάνει την επίσημη είσοδό του στη δισκογραφία με το single “Κράτησέ με”, τον Ιανουάριο του 2014, σε μουσική Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους Όλγας Βλαχοπούλου. Ακολούθησε το “Ποιος” τον Δεκέμβριο του 2014, σε στίχους Ναταλίας Γερμανού και μουσική Παναγιώτη Μπρακούλια. Και τα δύο παραπάνω single κυκλοφόρησαν από την Heaven. To τρίτο single του νεαρού ερμηνευτή τιτλοφορείται “Τι δε θα ‘δινα”, σε μουσική Τεο Τζίμα & ΒΟ και σε μουσική Δημήτρη Μπέρη, το 2015 και κυκλοφορεί από την Μinos EMI. Καταξιωμένοι συνθέτες και στιχουργοί εμπιστεύονται τα τραγούδια τους στον Αλέξανδρο και καθόλου τυχαία. 


Το νέο του τραγούδι με τίτλο "Μη Ρωτάς" έχει κυκλοφορήσει εδώ και κάποιες ημέρες οπτικοποιημένο και ήδη τα δείγματα είναι πολύ θετικά και ευοίωνα.. Ένα ανεβαστικό, με πολλά έθνικ στοιχεία τραγούδι, σε σύνθεση και στίχους του STAN και της ICON MUSIC και κυκλοφορεί από την ICON MUSIC Records & την Panik Platinum.

Την Πέμπτη 21/04/2016 στις 20:00 ο Αλέξανδρος Μίρτος στο Boem Radio.

Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος