Internal Interviews

Αναστασία Μουτσάτσου @ My Darkest Hours

Boem Team

Ηχογραφημένη Εκπομπή

Άραγε, είναι ικανή μια δίωρη εκπομπή να καλύψει με το ίδιο πάθος την πορεία  30 χρόνων της ερμηνεύτριας που υπηρετεί το ελληνικό τραγούδι σε όλες του τις πτυχές και εκφάνσεις και έχει τραγουδήσει πλάι σε όλους τους μεγάλους «σύγχρονούς» της;

Η ίδια που ερμήνευσε μεταξύ άλλων τον στίχο «κι όλα τα λάθη που ‘χω κάνει σε σένα να ‘βρουνε λιμάνι» κι έχει σημαδέψει ανεξίτηλα την ελληνική δισκογραφία με τη βελούδινη φωνή της, βρίσκει τον δρόμο της σε μια παράσταση με τίτλο «Γυναίκες» …

Άραγε «είναι ο κόσμος μια κρύα φυλακή»; 

«Είναι άραγε έρωτας ή συμφορά» αυτή η συνάντηση; καιρός να το μάθουμε… Μια de profundis εξομολόγηση όπου τον πρώτο και κύριο λόγο έχει η μουσική και η ψυχή της ερμηνεύτριας.

Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στις 19.00 η εκπομπή “My Darkest Hours” φιλοξενεί την Αναστασία Μουτσάτσου, για να συζητήσουμε ειλικρινά και χωρίς πάθος για το εάν είναι «οι γυναίκες μόνες, ταξιδευτές μες τη ψυχή».

Συντονιστείτε!

Photos : Βλάσσης Χρυσόπουλος

Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος