Agenda Music

Calexico - Από την Αριζόνα στην Ακρόπολη!

Boem Team

Την πόλη που γεννήθηκε ο John Convertino, το El Paso του Texas, επίλεξαν οι Calexico για να ξεκινήσουν την περιοδεία τους στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το ιστορικό, Tricky Falls ήταν το venue που τους φιλοξένησε στις 19 Απριλίου το βράδυ, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες πόλεις και χώροι (οι περισσότεροι ήδη sold out).

Ιδού το set list της εμφάνισης των Calexico στο Tricky Falls. Μην ξεχνάτε ότι σε αυτήν την περιοδεία κάθε συναυλία τους είναι πραγματικά μοναδική καθώς κάθε βραδιά αλλάζουν το πρόγραμμα των τραγουδιών τους!


Για του λόγου το αληθές ιδού το set list από την εμφάνιση τους στο Old Settler's Music Festival στο Tilmon του Texas.


Το El Paso, είναι επίσης η πόλη όπου οι αγαπημένοι Calexico ξεκίνησαν να γράφουν την τελευταία τους δισκογραφική δουλειά, «The Thread That Keeps us». Η περιοδεία τους στην Αμερική θα διαρκέσει έως τις 13 Ιουνίου και μετά θα βρεθούν ξανά στην Ευρώπη και στη χώρα μας. Με την καινούργια τους δουλειά αλλά και όλα τα αγαπημένα τραγούδια τους έρχονται στην Αθήνα στις 3 Ιουλίου, στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού.

Στις άχρηστες πληροφορίες της ημέρας για το El Paso, σημειώστε ότι, οι αρχές της πόλης απένειμαν πρόσφατα το «χρυσό κλειδί» της πόλης στον Tom Waits, ονομάζοντάς τον, επίτιμο πολίτη της.

Στις χρήσιμες πληροφορίες της ημέρας, οι Calexico υποσχέθηκαν ειδικό συλλεκτικό αριθμημένο poster για την αθηναϊκή εμφάνισή τους!


Για την ώρα, δείτε το συλλεκτικό poster αυτού του κομματιού της περιοδείας τους, το οποίο φιλοτέχνησε ο Mishka Westell και θα διατεθεί από τη μπάντα σε 200 αριθμημένα και υπογεγραμμένα αντίγραφα.

Και η περιπέτεια συνεχίζεται!

Συντονιστείτε στο επίσημο event του Live @ Acropolis!

Εξασφαλείστε τα εισιτήρια σας στο δίκτυο Viva

Η προπώληση εισιτηρίων συνεχίζεται από το δίκτυο viva.gr, 11876, σε όλα τα καταστήματα Seven Spots, Reload, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, αθηνόραμα gr. Yioleni's, viva Kiosk


Τιμές εισιτηρίων

Οι τιμές εισιτηρίων ξεκινούν από 25 ευρώ και φθάνουν τα 60 ευρώ Συγκεκριμένα:

Άνω Διάζωμα

Tα πρώτα εισιτήρια των 25 ευρώ (early bird) εξαντλήθηκαν

Η τιμή έχει διαμορφωθεί στα 33 ευρώ

Κάτω Διάζωμα

Ζώνη Γ: 40 ευρώ

Ζώνη B: 45 ευρώ

Ζώνη A: 50 ευρώ

Διακεκριμένη Ζώνη Β': 55 ευρώ

Διακεκριμένη Ζώνη Α': 60 ευρώ


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος