Internal Interviews

Δήμητρα Καχριμανίδη, Τάσος Γουσέτης @ Let Me Be

Boem Team

Ηχογραφημένη Εκπομπή

Αυτή την Δεύτερα στις 7 η ώρα στον αέρα του Boem Radio μια διαφορετική εκπομπή με άρωμα Ελλάδας, ένα μουσικό ταξίδι-αφιέρωμα στις ανά τόπους παραδοσιακές μουσικές με δυο εξαιρετικούς μουσικούς παρέα. Την Δήμητρα Καχριμανίδη στο λαούτο/τραγούδι και τον Τάσο Γουσέτη στο βιολί ...

Λίγα λόγια για τους μουσικούς...

Η Δήμητρα Καχριμανίδη είναι από το 2011 φοιτήτρια του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από πολύ νωρίς, έχει επιτύχει ειδικές διακρίσεις και επαίνους στο παραδοσιακό τραγούδι.

Είναι μέλος του σχήματος “Χοροσταλίτες” από την αρχή δημιουργίας του, το 2014. Τελευταία της αγάπη, είναι η ερασιτεχνική ενασχόληση με την επισκευή αλλά και κατασκευή λαούτων, μιας και η ίδια παίζει στεριανό λαούτο.

Ο Τάσος Γουσέτης είναι γεννημένος στην Αθήνα και μεγαλωμένος στη Ζάκυνθο. Ξεκίνησε την ασχολία με την μουσική στην ηλικία των 10 ετών παίρνοντας μαθήματα μαντολίνου και αργότερα μαθήματα βιολιού.

Σήμερα είναι απόφοιτος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου. Το 2014 πήρε δίπλωμα βιολιού στην τάξη του Βασίλη Παπά στο Ορφείο Ωδείο Αθηνών. Συμμετέχει σε συμφωνικές ορχήστρες ως μέλος (tutti), και ασχολείται με ποικίλα είδη μουσικής (ελληνικής και ξένης), ως μέλος συγκροτημάτων. .

Είναι μέλος στους “Χοροσταλίτες” από το 2015 και παίζει στο σχήμα βιολί και μαντολίνο.


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος