Internal Interviews

Επί του καναπέως... η Λένα Αλκαίου

Boem Team

Μια γνήσια ελληνική λαϊκή φωνή. Μία δυναμική γυναίκα που χαρίζει απλόχερα με τη φωνή και τα τραγούδια της ταξίδια ατελείωτα. 

Η αξία της είναι γνωστή, αφού εδώ και αρκετά χρόνια τρέχει με χίλια στο στίβο της δισκογραφίας και μας χαρίζει βραδιές αξέχαστες με τις ζηλευτές της συνεργασίες.

Η Λένα Αλκαίου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά.O πρώτος άνθρωπος που πίστεψε στο ταλέντο της ήταν η Άννα Διαμαντοπούλου με την οποία έκανε μαθήματα φωνητικής στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών. Έχει συνεργαστεί με πολύ σπουδαίους ανθρώπους του ελληνικού τραγουδιού όπως η Ελένη Βιτάλη, ο Μανώλης Μητσιάς, η Πόλυ Πάνου, Κατερίνα Κούκα, Λίτσα Διάμαντη, Πίτσα Παπαδοπούλου, Μαριώ, αλλά και με τραγουδιστές της γενιάς της: Κώστας Μακεδόνας, Γιάννης Κότσιρας, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Δημήτρης Μπάσης και άλλοι πολλοί και καλοί. Επίσης, με σπουδαίους συνθέτες όπως οι: Μίμης Πλέσσας, Μίκης Θεοδωράκης, Χρήστος Νικολόπουλος, Γιώργος Κατσαρός, Θανάσης Πολυκανδριώτης, Μάριος Τόκας, Νότης Μαυρουδής, Τάκης Σούκας και άλλοι...

Όλα τα υπόλοιπα "Επί του καναπέως" με το Γιάννη Τσούκα

Ηχογραφημένη Εκπομπή


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος