Agenda Theater

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΕΧΝΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΟΜΑΔΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Boem Team

Ανακυκλώσεις - Μετασχηματισμοί - Μεταμορφώσεις ... Φωτογραφική Έκθεση - Εγκατάσταση

Ένα ερευνητικό Project της ομάδας των μαθητών φωτογραφίας του Εργαστηρίου Τέχνης Χαλκίδας, με συντονιστή / δάσκαλο, τον Γιώργο Ζαφειρίου.

Χρησιμοποιήσαμε ως υλικά/ερεθίσματα: κατεστραμμένα αρνητικά φίλμς, εικόνες που έχουν φωτογραφηθεί σε άλλον χρόνο και για διαφορετικό λόγο, καθημερινά χρηστικά αντικείμενα, τρόφιμα, έργα υπερρεαλιστών φωτογράφων και τα βασικά δομικά στοιχεία μιας εικόνας, (Σημείο-Γραμμή-Επιφάνεια).

Ερευνήσαμε τις ιδιότητες / δυνατότητες του φωτογραφικού μέσου, (αναλογικές, ψηφιακές τεχνικές, κινούμενη εικόνα, video art), να μετασχηματίζει / μεταμορφώνει την αντίληψη που μπορεί να έχουμε για την "πραγματικότητα".

Η Έκθεση - Εγκατάσταση φιλοξενείται στον αυτοδιαχειριζόμενο χώρο, ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ (Σταμάτη 4 & Παπαλουκά, Πλατεία Τζαμί). 


Δάσκαλος- Επιμελητής έκθεσης: Γιώργος Ζαφειρίου

Συμμετέχουν : Αντιγόνη Δάρα- Λιάσκου, Μπάμπης Δημητρίου, Σεμέλη Ζαφειρίου, Δημήτρης Κατσαντώνης, Έλενα Κλάγκου, Κων/νος Μακρής, Παρασκευή Σπυροπούλου, Μαίρη Τζικτζή , Αρετή Τριανταφύλλου, Θεοδοσία Φερεξή, Χρυσάνθη Φλεβάρη, Τάσος Φουσέκας. 

Επιμέλεια μουσικής- Μίξη ήχου video  Κωνσταντίνος Βολιώτης 

Διάρκεια έκθεσης: 23 Σεπτεμβρίου – 16 Οκτωβρίου 2016

Έναρξη: Παρασκευή 23/9/16   Ώρα: 20:00

Δευτέρα – Παρασκευή: 18:00 - 22:00

Σάββατο & Κυριακή: 11:00 -14:00 & 18:00 - 22:00

Η έκθεση εντάσσεται στο πρόγραμμα του 10ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Χαλκίδας  2016. Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, η έκθεση θα είναι ανοιχτά και καθημερινές το πρωί 10:00-14:00.


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος