Εσύ πόσο ήπιες σήμερα;

Boem Team

Οι αρθρώσεις μου είναι στα καλύτερά τους! Τελευταία τρέχω σαν ιαγουάρος. Στον πρόσφατο σεισμό πήδηξα από το μπαλκόνι, τίποτα δεν έπαθα! Βοήθησαν και τα νύχια… Τα μαλλιά μου πιο γερά κι από της Ραπουνζέλ. Η καρδιά μου σαν ταμπούρλο. Το πρόσωπό μου λαμπερό σαν να ‘μαι ο πρώτος άνθρωπος που διαθέτει κινούμενο photoshop. Τύφλα να ‘χει ο τηλεοπτικός φακός της Ναταλίτσας της Γερμανού, αλλά κι αυτός, ο αδυνατιστικός, θυμάσαι… που χρησιμοποιούσε παλιότερα η Σεμίνα Διγενή. Τα μπράτσα μου; Κάπου μεταξύ Jean-Claude Van Damme και Κώστα Σόμμερ. Η στυτική μου λειτουργία; Τρέμε Viagra. Η διάθεση μου στα ύψη. Η ψυχολογία μου σαν να ‘χω personal life coach τον Paulo Coehlo. Τα βλέπω όλα σαν να ‘ναι μέσα από την προσεγμένη οπτική ματιά του «Join Us» ή του «Joy It’s Inside you»! Μα τι έπαθα ο τάλας;

Ωχ… μα όχι! Τι γίνεται; Πώς μου συνέβη αυτό; Φουσκώνω! Γίνομαι τεράστιος. Πιο τεράστιος από ό,τι ήδη είμαι! Τι μου συμβαίνει; Είμαι ελαστικός. Σχεδόν πλαστικός. Τα μαγουλάκια μου φουσκώνουν κι αυτά. Ξεπερνάω σε ύψος πενταόροφο κτίριο. Σε λίγο θα ‘μαι πιο μεγάλος και από το φουσκωτό, θεόρατο ανθρωπάκι της Michelin! Μήπως είμαι το φάντασμα στο «Ghostbusters» που θέλει να καταπιεί τη Νέα Υόρκη; Έστω τη ζεστή, καλοκαιρινή Αθήνα. Μήπως είμαι ο Γκοτζίλα; Ίσως. Πάντα πίστευα ότι το μέγεθος (της βλακείας μου) μετράει!

Ξαφνικά αρχίζω και ξεφουσκώνω… Πετάω πάνω από την Αθήνα. Χτυπιέμαι μεταξύ λόφου του Στρέφη και Λυκαβηττού σαν το μπαλόνι που σκάει στο ταβάνι. Αστυνομία, πυροσβεστικές, κόσμος, κανάλια, η WWF, η Greenpeace… χαμός σου λέω! Αρχίζω να φρικάρω. 

Ιδρώτας (μάλλον έριξα και το ρεύμα ο υπερφυσικός μπεμπές, πάει το air condition!). Κομμένη ανάσα. Πετάγομαι. Νύχτα. Στην τηλεόραση παίζει σε επανάληψη ο Φουρθιώτης. «Πουλάει» το υαλουρονικό. Ξέρεις αυτό με τη Λαμπίρη, ξανθιά και μακρομαλλούσα ως άλλη Καλιφορνέζα πάνω, όχι το άλλο το… κακό. Η Νανά Δούκα-Παλαιτσάκη-Σγόντζου σιγοντάρει με το άλλο το καλό που ‘χει και ρόδι μέσα. Ο Φουρ-Φουρ το απλώνει στη μούρη του και με τη μία χάνει 5-6 χρόνια από πάνω του. Προσφορά ΤΩΡΑ! 2 υαλουρονικά στην τιμή του ενός. Ένα βιουαλουρονικό κι ένα κολλαγόνο, συνδυαστικά θα σε κάνουν Μαθουσάλα (στο πίσω μέρος του μυαλού μου παίζει το «Μαντουβάλα, αγάπη γλυκιά μου…»). 

Μα τι βλέπω; Σε ποιο κανάλι είμαι; Λογικά το «Epsilon» δεν θα ‘πρεπε να μετονομαστεί σε Collagen TV; Έστω… Hyaluron, αν και δεν είναι τόσο εύηχο!

Με το collagen, όσο να ‘ναι… κολλάς! Εσύ πόσο από αυτά τα σκευάσματα ήπιες σήμερα μικρέ μου ματαιόδοξε τύπε; Προσοχή, μην δικαιώσεις το «τι σου ‘κανα και πίνεις». Υπάρχει πάντα ο εφιάλτης του «Plastic man», το πρότυπο του Τιραμόλλα ή του «Κοριτσιού λάστιχο» αν θες… 


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος