Agenda Theater

Εθνικός Ελληνορώσων

Boem Team

Οι παραστάσεις του έργου «Εθνικός Ελληνορώσων» του Αντώνη Τσιοτσιόπουλou σε σκηνοθεσία Γιώργου Παλούμπη, που παρουσιάζεται στο Από Μηχανής Θέατρο για δεύτερη χρονιά μετά τη μεγάλη καλλιτεχνική κι εισπρακτική επιτυχία της προηγούμενης σεζόν, συνεχίζεται με επιτυχία σε νέες ώρες, κάθε Τετάρτη στις 21:30, Σάββατο στις 18:00 και  Κυριακή στις 21:30.

Μετά τη μεγάλη καλλιτεχνική κι εισπρακτική επιτυχία της προηγούμενης σεζόν, το έργο «Εθνικός Ελληνορώσων» του Αντώνη Τσιοτσιόπουλου σε σκηνοθεσία Γιώργου Παλούμπη επιστρέφει στο Από Μηχανής Θέατρο από την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου και κάθε Τετάρτη, Σάββατο και Κυριακή. 

Εδώ και τρία χρόνια, σε μια γειτονιά σε μια άκρη του Δήμου της Αθήνας, στο Ελληνορώσων, έξι φίλοι γύρω στα σαράντα, μαζεύονται, μια φορά τον μήνα, για ένα “μπασκετάκι”. Το ραντεβού συνήθως πέφτει Σάββατο - εκεί, κατά το απογευματάκι - στο ίδιο πάντα ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ. Το κάνουν όπως λένε “για να ξεσκουριάζουν” …και να πίνουν μετά καμιά μπύρα χωρίς ενοχές. Και σήμερα το ίδιο. Συναντήθηκαν, είπαν τα νέα τους, έκαναν το ζέσταμά τους, πήραν την μπάλα στα χέρια και το παιχνίδι άρχισε. 

Ο Εθνικός Ελληνορώσων είναι μία κωμωδία, για τα παιδιά μιας γειτονιάς που λένε ότι μεγάλωσαν, για πρησμένους αστραγάλους, για πληγές που έκλεισαν και για άλλες που μείναν ανοιχτές. Ένα έργο για ξεχειλωμένες φανέλες, ξεφούσκωτες μπάλες και εγκλήματα. Μεταφορικά και κυριολεκτικά. Εξ’ αμελείας και μη.

“Όταν ο άντρας φτάνει στα σαράντα, πρέπει να αρχίσει να προσέχει” Michael Jordan

Συντελεστές:

Κείμενο: Αντώνης Τσιοτσιόπουλος

Σκηνοθεσία – Δραματουργία: Γιώργος Παλούμπης

Σκηνικά: Ηλέκτρα Σταμπούλου

Κοστούμια: Ομάδα Boudoir

Φωτισμοί: Βασίλης  Κλωτσοτήρας

Ηχητική επιμέλεια: Ανδρέας Μιχόπουλος

Βοηθός Σκηνοθέτη: Μιχάλης Ζαχαρίας

Φωτογραφίες: Πάτροκλος Σκαφίδας

Σχεδιασμός Αφίσας: Θωμάς Παπάζογλου

Παίζουν: Στάθης Σταμουλακάτος, Μάκης Παπαδημητράτος, Θάνος Αλεξίου, Κώστας Φυτίλης Στέλιος Δημόπουλος, Αντώνης Τσιοτσιόπουλος

Μια παραγωγή του Από Μηχανής Θεάτρου

Από τις 26 Σεπτεμβρίου κάθε Τετάρτη στις 18:00, Σάββατο στις 18:00 & Κυριακή στις 21:30.

Από τις 7 Νοεμβρίου κάθε Τετάρτη στις 21:15, Σάββατο στις 18:00 & Κυριακή στις 21:30.

ΚΑΤΩ ΣΚΗΝΗ

Τιμές εισιτηρίων:

Κανονικό : 16€

Άνω των 65: 13€

Φοιτητικό –Ανέργων –Αμεα :13 €

Aτέλεια  : 5€

Προσφορά Προπώλησης TICKET365

13 € έως 16 Σεπτέμβρη: 

Από Μηχανής Θέατρο, Ακαδήμου 13, τηλέφωνο: 210.5232097

www.amtheater.gr


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος