Agenda Theater

Φεστιβάλ Καραγκιόζη!

Boem Team

Η ζωή μας πλέον είναι γεμάτη τεχνολογικά επιτεύγματα που μας διευκολύνουν στην καθημερινότητα μας και όμως... υπάρχει κάτι το οποίο αντιστέκεται σθεναρά στην εξέλιξη της τεχνολογίας...ποιο είναι αυτό; Μα ο Καραγκιόζης φυσικά!


Φιγούρες από χαρτόνι, πλαστικό ακόμα και από δέρμα βαμμένες με προσοχή και δεξιοτεχνία, λάμπες κλασσικές και όχι led, σκηνικά πάνινα ή και σκαλιστά από χαρτόνι, τραγούδια παραδοσιακά και μερικές φορές ορχήστρα με όργανα που συνοδεύουν την παράσταση ... έργα κλασσικά που αν και γραμμένα από τους παλιούς μάστορες της τέχνης ακόμα και σήμερα είναι επίκαιρα!

Αυτή είναι η τέχνη που για πάνω από 150 χρόνια διασκέδαζε (και θα συνεχίσει να διασκεδάζει) γενιές και γενιές ανθρώπων!

Και ποιος δε λατρεύει το Μορφονιό που κάθε φορά που κάποιος του φωνάζει βάζει τα κλάματα και θέλει τη μαμά του ή τον Μπάρμπα Γιώργο που αγαπάει τον ανιψιό του τον Καραγκιόζη όσες κασκαρίκες και αν του σκαρώνει ή ακόμα την Αγλαΐα τη γυναίκα του καμπούρη ήρωα μας που όλο παραπονιέται για τη φτώχεια τους!

Φέτος λοιπόν ο Καραγκιόζης και η παρέα του σας προσκαλεί σε δυο μικρά "πανηγυράκια" που θα κάνει, για να θυμηθούν οι παλιοί και να μάθουν οι νέοι!


Ελάτε όλοι στα φεστιβάλ του καμπούρη ήρωα να γελάσετε και να μάθετε μέσα από τις ιστορίες του .. .σςςςςς δείτε - δείτε (!!!) τα φώτα του μπερντέ άναψαν ... το κουδουνάκι χτυπάει και ... αβάντι μαέστρο η παράσταση αρχίζει! 


Ε ρε γλέντιααααα!

Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

10 Ιουνίου 2015 Reply
Νικόλαος Παπαδάκος

ΠΌσα χρόνια έχω να δώ...


Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος