Agenda Music

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ - ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ...

Boem Team

ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ - ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ - 21:00

Συνοδοιπόροι του, στο μαγικό αυτό ταξίδι (με αλφαβητική σειρά) : Ελένη Δήμου, Πέγκυ Ζήνα, Γιάννης Ζουγανέλης, Παντελής Θαλασσινός, Αλέκα Κανελλίδου, Κώστας Καραφώτης, Κατερίνα Κούκα, Κώστας Μακεδόνας, Μανώλης Μητσιάς, Πένυ Ξενάκη, Λάκης Παπαδόπουλος, Τάνια Τσανακλίδου, Κώστας Χατζής. 

Ειδική εμφάνιση και παρουσίαση, ο Γρηγόρης Βαλτινός.

Ο Γιάννης Σπανός μας έχει χαρίσει επί έξι δεκαετίες πολλές από τις ομορφότερες στιγμές που υπήρξαν ποτέ. Προικισμένος με ένα διακριτό και ιδιαιτέρως χαρακτηριστικό προσωπικό στίγμα, ενσωμάτωσε έναν ευρωπαϊκό αέρα στην ελληνική μουσική σκηνή.

Αρχές του ’60, από τις μπουάτ του Παρισιού και τις λαμπερές συνεργασίες στη γαλλική σκηνή (Ζυλιέτ Γκρεκό,  Μπριζίτ Μπαρντό,  Σερζ Γκαινσμπούργκ), ο νεαρός πιανίστας και συνθέτης από το Κιάτο Κορινθίας,  Γιάννης Σπανός, επιστρέφει στην Αθήνα. Ηχογραφεί το πρώτο του ελληνικό τραγούδι –«Μια αγάπη για το καλοκαίρι», με τη φωνή της Καίτης Χωματά– και πρωτοστατεί στη δημιουργία του Νέου Κύματος.

Η καλλιτεχνική και συνθετική του δραστηριότητα καλύπτει, τα τελευταία σχεδόν 60 χρόνια, όλους τους τομείς της μουσικής, το θέατρο, τον κινηματογράφο, το ραδιόφωνο και την τηλεόραση. Οι συνεργασίες του με τους μεγαλύτερους Έλληνες στιχουργούς καθώς και οι συνεργασίες του με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού τον αναδεικνύουν ως έναν από τους μεγάλους σύγχρονους συνθέτες μας.

Την Δευτέρα 3 Ιουλίου λοιπόν, στο θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη», ο Γιάννης Σπανός και οι εκλεκτοί του φίλοι (με αλφαβητική σειρά), Γρηγόρης Βαλτινός, Ελένη Δήμου , Πέγκυ Ζήνα, Γιάννης Ζουγανέλης, Παντελής Θαλασσινός, Αλέκα Κανελλίδου, Κώστας Καραφώτης, Κατερίνα Κούκα, Κώστας Μακεδόνας, Μανώλης Μητσιάς,  Πένυ Ξενάκη,  Λάκης Παπαδόπουλος, Τάνια Τσανακλίδου, Κώστας Χατζής, με μαέστρο τον Γιώργο Παγιάτη, συνοδευόμενοι από μια ορχήστρα σπουδαίων μουσικών, θα μας περιπλανήσουν σε ένα μουσικό ταξίδι  γεμάτο ρυθμό και συγκίνηση … και με πολλές καλλιτεχνικές εκπλήξεις!  


Στην συναυλία αυτή, θα συνυπάρχουν μαγικά,  όλες του οι  επιτυχίες  που άφησαν εποχή και τραγουδάμε μέχρι και σήμερα, όπως: Σαν με κοιτάς, Οδός Αριστοτέλους, Σπασμένο καράβι, Μια φορά θυμάμαι, Άνθρωποι Μονάχοι, Μαρκίζα, Είπα να φύγω, Βροχή και σήμερα, Θα με θυμηθείς, Στην αλάνα, Φταίμε και οι δύο, Μια Κυριακή, Επειδή σ’ αγαπώ, Κίτρινη πόλη, Προσωπικά, Ιδανικός και ανάξιος εραστής, Πες πως μ’ αντάμωσες, Αν μ’ αγαπάς, Σ' ένα εξπρές, Οι Κυριακές στη Κατερίνη, Άσπρα καράβια τα όνειρα μας, Μια αγάπη για το καλοκαίρι, Άκου πως κλαίει ο μπαγλαμάς, Μια φορά μονάχα φτάνει, Ήρθες εψές, ο Τρελός…

Τιμές Εισιτηρίων:    Προπώληση &  Φοιτητές &  Άνεργοι: 13,00  €  -  Ταμείο: 15,00  € 

Προπώληση εισιτηρίων : Viva, 11876, Seven, Reload, MediaMarkt, Βιβλιοπωλείο Ευριπίδης, Αθηνόραμα

Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος