Internal Interviews

Γιώργης Χριστοδούλου @ Sure aBout nOw

Μάριος Μάζαρης

Ηχογραφημένη Εκπομπή

Ο Γιώργης είναι ρομαντικός. Το καταλαβαίνει κανείς από τα τραγούδια που γράφει ή ερμηνεύει, αλλά κι από τον τρόπο ζωής του. Είναι εκείνος που γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, αλλά μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι εκείνος που σπούδασε σε δραματική σχολή, αλλά τον κέρδισε η μουσική. Μεγάλωσε παίζοντας θέατρο ή μουσική σε παραστάσεις πλάι σε σημαντικούς ανθρώπους και έτσι γύρισε την Ελλάδα. Και συνεχίζει να τη γυρίζει, κάθε που στη βαλίτσα του προστίθεται ένα καινούργιο απόκτημα, ένα νέο cd που με φροντίδα φέρνει στη ζωή από το μηδέν. Ο Γιώργης είναι εκείνος που ακολουθεί τα σημάδια της ζωής, φεύγει από την Ελλάδα για να ζήσει στο εξωτερικό, κυκλοφορεί πρώτα τον Flaneur, τον ‘’σουλατσαδόρο’’ με τα γαλλικά τραγούδια του κι αργότερα την ‘’Barcelonauta’’, μια ωδή στη Βαρκελώνη όπου έζησε τα επόμενα χρόνια. Τα σημάδια της ζωής του είπαν να γυρίσει Ελλάδα, να ταξιδέψει με τις Καντάδες του και τον Αττίκ. «Ο Αττίκ στο Παρίσι» είναι και η δουλειά που τόσο περήφανα παρουσιάζει τώρα. Μια συλλογή τραγουδιών αδισκογράφητων ως σήμερα που ο Αττίκ έγραψε στο Παρίσι στις αρχές του 20ου αιώνα και που ο Γιώργης γεμάτος χαρά ανακάλυψε κι έφερε κοντά μας. 

Την Πέμπτη 15/12/2016 στις 19:00 ο Γιώργης Χριστοδούλου στα μικρόφωνα του Boem Radio και στον Μάριο Μάζαρη. Ακούστε και απολαύστε τον. 

Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος