Internal Interviews

Greco Soul @ Party Pooper

Boem Team


Ξεκίνησε σαν DJ σε σχολικά και φοιτητικά πάρτυ. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Κεντ στο Κάντερμπερι της Αγγλίας ως Ηλεκτρονικός Μηχανικός όπου ήταν ο DJ του Hellenic Society αλλά και πρόεδρος του House Music Society παίζοντας σε αρκετά clubs & bars της πόλης χωρητικότητας 300 έως 1000 ατόμων (The Venue, The Lighthouse, The Gulbekian Theatre, Club Karma στο Ντόβερ, The Cuban, The Loft + more). 

Πολλά του Bootlegs έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον των: Lee Burridge, Asle Bjorn, Julie McKnight, Eddie “Eaze” Coleman, Rhythm Staircase, Vanco SA. Αλλά και των δικών μας: Ms Lefki, Dino MFU, Roni Iron και άλλων. 

Σαν “DJ Up” συνεργάζεται με τον DJ Oji στο Afro Love Edit του “Can’t Stop Lovin’ You” με την Carolyn Victorian στα φωνητικά όπου το κομμάτι επιλέγεται νούμερο 14 στο Afro House Essential Album του Traxsource. Ενώ όλο το EP λαμβάνει support από: Louie Vega, Roger Sanchez, Quentin Harris, Danny Krivit και πολλούς άλλους. 

Αυτή την περίοδο λόγω του ενδιαφέροντος που έδειξε η Anane Vega σε ένα Demo Track του τον Μάιο του 2016. Αποφασίζει να αλλάξει το nickname του από “DJ Up’ σε Greco Soul και είναι στο στούντιο ετοιμάζοντας το 1ο του Demo Package. Κάνει κανονική εκπομπή κάθε Τρίτη στις 19:00 στον Dream by Ξένιος 94,3 FM. Ενώ εμείς έχουμε την χαρά να φιλοξενούμε τα Housimple Sets του κάθε Δευτέρα στις 20:00!!! 

More info: 

Facebook

Soundcloud 

YouTube 

Ο Greco Soul το Σάββατο 09/04/2017 στις 17:00 στα μικρόφωνα του Boem Radio και στον Κωνσταντίνο Μπουγά


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος