Internal Interviews

H Χριστίνα Αλεξάνδρου στην Καινή Εποχή

Boem Team

Με αφορμή την "Συναυλία Αγάπης Για Το Παιδί" που θα δοθεί στις 10/06/2016 στο θέατρο Μινωτή στο Αιγάλεω, η Χριστίνα Αλεξάνδρου την Πέμπτη 02/06/2016 στις 19:00, στο Boem Radio και στον Γεώργιο Γιολδάση.


Το Χριστοδούλειο είναι ίδρυμα αγάπης για το παιδί με ειδικά οικογενειακά προβλήματα και βρίσκεται στο Χαϊδάρι στην οδό Αγ. Γρηγορούσης 5.΄

Ιδρύθηκε το 1943, είναι (Ν.Π.Ι.Δ) μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και διοικείται από επταμελές Διοικ. Συμβούλιο, φιλοξενεί σήμερα 30 κορίτσια ηλικίας από 4 έως 23 ετών.  

Το Ίδρυμα τους παρέχει δωρεάν τροφή, στέγη, ενδυμασία, ιατροφαρμακευτική φροντίδα, ψυχολογική υποστήριξη, ξένες γλώσσες, πληροφορική, μουσική, χορό και παντός είδους δραστηριότητες , φοιτούν όλα τα παιδιά στα σχολεία της περιοχής από τον Παιδικό Σταθμό μέχρι το Λύκειο και σε Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. της Αθήνας και της επαρχίας. Όλα τα παιδιά έχουν πολύ καλές επιδόσεις και πολύ καλή υγεία, τα έξοδα τους καλύπτονται αποκλειστικά από συνδρομές φίλων και καλοπροαίρετων συνανθρώπων μας που έχουν αγαπήσει αυτή την προσπάθεια, που πάνω από 70 χρόνια γίνεται στο χώρο αυτό. Στην δύσκολη περίοδο που διανύουμε όλοι, οι ανάγκες του Ιδρύματος είναι τεράστιες.

Στις 10/6/2016 θα διοργανώσουμε μια συναυλία με σκοπό τα έσοδα αυτής να καλύψουν βασικές ανάγκες του ιδρύματος.


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος