Agenda Theater

Καμ Μπάκ - Η κωμωδία της μνήμης

Boem Team

Ένα κουαρτέτο ηθοποιών σε μια σπαρταριστή ιστορία. Το καμ μπακ, η νέα κωμωδία του βραβευμένου Βασίλη Κατσικονούρη, ανεβαίνει  στο Θέατρο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης με την σκηνοθετική υπογραφή του Πέτρου Φιλιππίδη. 

Η Μίνα Αδαμάκη, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, ο Ιωάννης Παπαζήσης και ο Χάρης Τζωρτζάκης  «ξετυλίγουν» την «κωμωδία της μνήμης», η οποία  φιλοδοξεί να αποτελέσει το comeback της καλής κωμωδίας στη ζωή μας!

Λίγα λόγια για το έργo

Ένας παροπλισμένος πρώην επιτυχημένος δημοσιογράφος, ο Άκης Γλυκοφρίδης, πρόκειται να κάνει το comeback του στην τηλεόραση με ένα ντοκουμέντο που αναμένεται να συγκλονίσει το Πανελλήνιο και να προκαλέσει πολιτικό σεισμό. 

Η περιπέτεια ξεκινά όταν  το περιβόητο DVD – που εμπεριέχει το ντοκουμέντο – βρίσκεται κατά τύχη, στα χέρια της Όλγας. Ο Άκης εντοπίζει την Όλγα, η οποία είναι μεν πρόθυμη να του το επιστρέψει, όμως δεν θυμάται που το έβαλε. Σε δύο ώρες η εκπομπή  βγαίνει στον αέρα ενώ το DVD δεν έχει βρεθεί. Ο χρόνος πιέζει αφόρητα το δημοσιογράφο, ο οποίος με τη σειρά του πιέζει την Όλγα να ανακτήσει τη μνήμη της. Γιατί όταν αρχίζεις να ξεχνάς, μια κωμωδία γεννιέται!

Συντελεστές της παράστασης:

Σκηνοθεσία: Πέτρος Φιλιππίδης

Σκηνικά: Αθανασία Σμαραγδή

Κοστούμια: Κλαιρ Μπρέσγουελ

Φωτισμοί: Γιάννης Δρακουλαράκος

Video παράστασης: Χρήστος Δήμας

Μουσική επιμέλεια: Βασίλης Κατσικονούρης

Βοηθός σκηνοθέτη: Χάρης Χιώτης

Make up Artist: Ειρήνη Λεγκασμί

Φωτογραφίες: Στέφανος Κυριακόπουλος

Video Art: Δημήτρης Ασημάκης

Οργάνωση Παραγωγής: Αλέξανδρος Κωνσταντάκης

Παίζουν οι ηθοποιοί: Μίνα Αδαμάκη, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Ιωάννης Παπαζήσης, Χάρης Τζωρτζάκης

Πληροφορίες: Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206, (ύψος Χαμοστέρνας), Ταύρος, Τ.Κ. 177 78, Τηλ. 210 3418550 & 210 3418579

Ημερομηνίες παραστάσεων: Από Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017 έως την Κυριακή 1 Απριλίου 2018. Παρασκευή & Σάββατο στις 21:00, Κυριακή στις 20:00. 

Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος 15€, Μειωμένη τιμή 12€, Ειδική τιμή 10€

Προπώληση εισιτηρίων: 

• Στα ταμεία του Ιδρύματος (Πειραιώς 206, Ταύρος) Δευ-Παρ 11:00 - 14:00 και τα απογεύματα μία ώρα πριν την παράσταση, τηλ. 210 3418579 και στο www.mcf.gr

• Αγορά με πιστωτική κάρτα: Τηλεφωνικά στο 210 3418579 Δευ-Παρ 11:00 - 14:00 και στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος www.mcf.gr.

• Εισιτήρια προπωλούνται επίσης και στα παρακάτω σημεία:

• Ticket Services Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσματζόγλου), Ώρες  λειτουργίας: Δευ. & Τετ. 09:00 - 17:00, Τρ., Πεμ. & Παρ. 09:00 - 20:00, Σαβ. 10:00 - 14:00

• Καταστήματα Forthnet

• Viva.gr

• Seretis travel Πανεπιστημίου


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος