Keep Rolling

Boem Team

Στο κέντρο της Αθήνας, η παρουσία ενός πλυντηρίου σε γωνιά του δρόμου δεν θα διαρκούσε περισσότερο από μισή ώρα. Ερημιά χθες στον Αϊ Γιώργη, τέσσερις άνθρωποι όλοι και όλοι στη θάλασσα. Ξεκλέψαμε μια μέρα από δουλειά, ασυμφωνίες κι ελλείμματα για να χαρούμε μακριά την πρώτη βουτιά. Το πρώτο εικοσαήμερο του Ιουνίου, η καλύτερη εποχή. Ο χρόνος αυξάνει. Δεν είναι καλοκαίρι, αλλά γεννά καλοκαίρι. Μετά τις 21, το ροκάνισμα της μέρας.

Πίσω στην Αθήνα, ένας κύκλος πλυσίματος τελειώνει. Θα έχει κι άλλους. Κι εμείς θα έχουμε υπομονή. Μάθαμε τώρα.

Σ’ όλη την Ελλάδα αγαπούν το λευκό.

Τα πράγματα κινούνται, ρολάρουν. Ο Blatter παραιτήθηκε από Πρόεδρος της FIFA κι αποτελεί στόχο έρευνας. Στο Μπαγκλαντές, ο Sohel Rana, ο ιδιοκτήτης του σάπιου συγκροτήματος κλωστοϋφαντουργικών μονάδων που κατέρρευσε πριν δυο χρόνια σκοτώνοντας πάνω από 1.100 ανθρώπους, θα έρθει αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη μαζί με κυβερνητικά στελέχη της χώρας.

Πρώτα ξέπλυμα και μετά πλύσιμο. Πάντα.

Σ’ όλο τον κόσμο αγαπούν το λευκό, αγαπούν το Rol.

Πηγή


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος