Agenda Music

MARCUS AND MARTINUS @ Piraeus 117 Academy

Boem Team

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018 οι Marcus and Martinus έρχονται στο Piraeus 117 Academy!

Όσοι δεν τους γνωρίζετε καλύτερα να τους μάθετε γιατί πρόκειται το μεγαλύτερο ποπ ντουέτο της Σκανδιναβίας, με φανατικούς θαυμαστές -για την ακρίβεια θαυμάστριες- σε όλο τον κόσμο.

Γεννημένοι το Φεβρουάριο του 2002, οι Marcus & Martinus μεγάλωσαν σε μια μικρή πόλη της Βόρειας Νορβηγίας, το Trofors.

Από νεαρή ηλικία, τα αγόρια απολάμβαναν να τραγουδούν και να διασκεδάζουν τον κόσμο και στην ηλικία των 9 έγραψαν το πρώτο τους τραγούδι,

παίρνοντας μέρος στο διεθνή διαγωνισμό τραγουδιού, MGPjr.

Με την δυναμική τους παρουσία επί σκηνής και το τραγούδι τους, τα αγόρια γοήτευσαν όλη τη Νοβρηγία, κερδίζοντας στο διαγωνισμό το Σεπτέμβρη του 2012.

Όσο οι fans τους γίνονταν περισσότεροι σε Νορβηγία, αλλά και άλλες χώρες, οι Marcus & Martinus ήθελαν να επεκταθούν και έτσι κυκλοφόρησαν το πρώτο τους single στα αγγλικά. Το Μάιο του 2016, κυκλοφόρησαν το hit‘’Girls’’, το οποίο σκαρφάλωσε στο #1 σε όλα τα Νορβηγικά charts.

Ακολούθησαν τα “Heartbeat”, “I Don’t Wanna Fall in Love” και το dance hit ‘’Light It Up’.

Το πιο εντυπωσιακό με τα αδέρφια Marcus και Martinus Gunnarsen είναι ότι είναι μόνο 15 ετών -και έχουν τουλάχιστον 3 χρόνια καριέρας πίσω τους. Γνώρισαν τεράστια επιτυχία από το πρώτο τους κιόλας άλμπουμ το οποίο λεγόταν “Hei” και κυκλοφόρησε το 2015 αποτελώντας μία δυναμική έναρξη της καριέρας τους. Έπειτα ακολούθησε το αγγλόφωνο άλμπουμ τους “Together” το οποίο κυκλοφόρησε το 2016 και έφτασε στο Νο1 των Charts στν Νορβηγία και την Σουηδία καθώς και σκαρφάλωσε και στα Top 10 και Top20 της Φιλανδίας και της Δανίας.

Τα αδέλφια Marcus and Martinus κέρδισαν το 2016 το βραβείο «καλλιτέχνης της χρονιάς» στα Νορβηγικά Grammys και έγιναν έτσι οι νεότεροι νικητές σε αυτή την κατηγορία!

PIRAEUS 117 ACADEMY

Πόρτες Ανοίγουν : 18:00

Ώρα Έναρξης : 20:00

Τιμή Προπώλησης :

Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 28 €

Στη δεύτερη φάση προπώλησης τα εισιτήρια κοστίζουν 30 €

Τιμή Ταμείου 32 €

Σημεία Προπώλησης : Τicket House, Πανεπιστημίου 42, εντός στοάς, τηλ 2103608366. Δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ - Καταστήματα Cosmote (Για τις online αγορές όπως και αυτές από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ/COSMOTE υπάρχει 10% επιβάρυνση)


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος