Agenda Music

MINISTRY - Official Pre-Show Party

Boem Team

Λίγες μέρες πριν την πολυαναμενόμενη πρώτη εμφάνιση στην Ελλάδα των θρυλικών MINISTRY, οι fans του είδους (και όχι μόνο) θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ειδική προβολή του ντοκιμαντέρ FIX: THE MINISTRY MOVIE, που καταγράφει μια ιστορική στιγμή της επιδραστικής αυτής μπάντας.

Η προβολή θα γίνει την Παρασκευή 26 Μαΐου στο Second Skin και θα ακολουθήσει Dj set από τον George Fakinos σε μια διαδρομή σε όλες τις περιόδους των MINISTRY, τα side projects του Al Jourgensen αλλά και στις μπάντες και στους καλλιτέχνες που επηρεάστηκαν από αυτούς.

Mη χάσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ένα εμβληματικό μουσικό ντοκιμαντέρ, που παρασύρει τους θεατές πίσω από τη σκηνή, εκεί που κρύβεται η πιο τρομακτική μπάντα του πλανήτη: οι ζωντανοί θρύλοι του industrial, Ministry. Χωρίς αυτούς, συγκροτήματα όπως οι Nine Inch Nails, οι Jane's Addiction και οι Korn μπορεί να μην έφταναν ποτέ στα αυτιά μας. Δεν το πιστεύετε; Ακούστε τους Τρεντ Ρέζνορ, Ντέιβ Ναβάρο, Τζόναθαν Ντέιβις, Μέιναρντ Τζέιμς Κίναν και πολλούς άλλους να το παραδέχονται δημοσίως. Γνωρίστε ακόμη, από την ασφαλέστερη κοντινή απόσταση, τον ιθύνοντα νου της μπάντας, Αλ Γιούργκενσεν.

Είναι ο άνθρωπος που τάχθηκε εναντίον της mainstream μουσικής βιομηχανίας, που άλλαξε τον τρόπο που γράφεται η σύγχρονη μουσική και που, στην Αμερική της λογοκρισίας, δε δίστασε να απεικονίσει στο εξώφυλλο του «Rio Grande Blood» τον Τζορτζ Μπους εσταυρωμένο, με αγκάθια στο κεφάλι και περιτριγυρισμένο από πετρελαιοπηγές και πολεμικά αεροπλάνα. Ο θείος Αλ και η παρέα του είναι εδώ - και δεν κρατούν αιχμαλώτους.

Η ταινία προβλήθηκε το 2011 στις «Νύχτες Πρεμιέρας», σε sold out αίθουσες.

Σκηνοθεσία: Doug Freel

 

*join us and win tickets for the Ministry live show @ Pireaus 117 Academy - June 1st!

MINISTRY

Official Pre-Show Party + Special screening

FIX: THE MINISTRY MOVIE + George Fakinos Dj set

Friday, May 26th @ Second Skin

Doors open: 22:00 | Free Entry

Second Skin Club

Δαμοκλέους 8, Γκάζι


Η μπάντα που άλλαξε τη ροή της μουσικής ιστορίας, οι MINISTRY και ο αρχιερέας του σκοτεινού Industrial ήχου, Al Jourgansen, θα εμφανιστούν Live για πρώτη φορά στην Ελλάδα στην Αθήνα την Πέμπτη 1 Ιουνίου στο Piraeus 117 Academy και στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017 στο Principal Club Theater.

Τιμές Εισιτηρίων

Αθήνα & Θεσσαλονίκη

Early Bird: 25 ευρώ (μέχρι την εξάντλησή τους)

Προπώληση: 28 ευρώ

Ταμείο: 30 ευρώ

Σημεία Προπώλησης

www.viva.gr, στο τηλέφωνο 11876, & σε όλα τα καταστήματα Seven Spots, Relaod, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευρυπίδης, Αθηνόραμα gr.

Διοργάνωση : Doledrums music events 


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος