Internal Interviews

Ο Αδάμ Τσαρούχης ... Επί Του Καναπέως

Boem Team

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε τραγούδι και θεωρητικά στο Εθνικό Ωδείο. Παίρνοντας το πτυχίο τραγουδιού . Κερδίζει την υποτροφία Jacob Pillow και παρακολουθεί Summer course για Jazz / Musical Theatre στην Βοστώνη. Παρακολουθεί μαθήματα Musical Theatre. 

Συμμετέχει σε παραστάσεις musical όπως "Θα σε πάρω να φύγουμε", "La Cage aux folles", "Escape",  "Θα περάσει και αυτό", καθώς και στις όπερες "Die fledermauss", "The Tale of Tsar Saltan" της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Έχει συνεργαστεί με αρκετούς Έλληνες τραγουδιστές και δημιουργούς όπως τη Φωτεινή Δάρρα, τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, Μαντώ, Σία Κοσκινά, Μίμη Πλέσσα, Δημήτρη Παπαδημητρίου, Γιάννη Μαρκόπουλο , Δημήτρη Καλαντζή κα

Έχει εκπροσωπήσει την Αυστρία στο Διαγωνισμό Τραγουδιού Eurovoice το 2010 στη Αθήνα με τον Tafkanik και το τραγούδι "Time To Believe"

 Από το 2012 έως σήμερα προσωπικές μουσικές παραστάσεις (jazz, swing και ελληνικές διασκευές) σε χώρους όπως: Ηalf Note, Faust, Dizzy Miles, Βackstage Badminton, Νομισματικό Μουσείο, Μέγαρο μουσικής Θεσσαλονίκης, Fragma, Belle Amie,Gazarte κ.α . Δισκογραφικά συμμετέχει στο Retropolis II με την διασκευή του τραγουδιού "Τι σήμερα τι αύριο τι τώρα". 

23 Απριλίου κυκλοφορεί τον πρώτο του δίσκο με τον τίτλο '' Σαν Ταινία ''

Είναι ο Αδάμ Τσαρούχης και θα είναι "Επί Του Καναπέως", την Τετάρτη 10/06/2015 στις 17:00.

Ηχογραφημένη Εκπομπή

Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος