Internal Interviews

O Χρήστος Τερζίδης στο Μαζί στον Αέρα

Boem Team

Γνωριστήκαμε πριν ένα μήνα στην παρουσίαση του βιβλίου του "Άδεια Δωμάτια" σε ένα μαγαζί κάπου στο Μοναστηράκι. Μιλήσαμε για λίγο και η απλότητα του με έκανε να τον συμπαθήσω από το πρώτο λεπτό. Μετά έφυγε για Νέα Υόρκη αλλά κάναμε μια πολύ ωραία συνέντευξη για το blog μου.

Tώρα ήρθε η στιγμή να συναντηθούμε και ραδιοφωνικά στο Μαζί στον Αέρα της Δευτέρας. 

Γεννημένος στην Κολωνία αλλά μεγαλωμένος στη Θεσσαλονίκη, ο Χρήστος Τερζίδης ξεκίνησε την καριέρα του από το χώρο της δημοσιογραφίας ασχολούμενος με το μουσικό ρεπορτάζ. Τον Σεπτέμβριο του 1991 εξέδωσε το πρώτο free press που κυκλοφόρησε σε πανελλαδικό επίπεδο, το In Rock. Η αγάπη του για τη μουσική αλλά και η επιτυχία μουσικών διοργανώσεων που ανέλαβε τον οδήγησε σύντομα στο μουσικό μάνατζεμεντ συνδέοντας το όνομα του με ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής hip hop και ροκ σκηνής όπως ο Δημήτρης Πουλικάκος, οι Goin' Through, οι ΝΕΒΜΑ, οι Professional Sinnerz, ο STAN και οι My Excuse. Από το 2010 επέκτεινε την επαγγελματική του δραστηριότητα στη Νέα Υόρκη με τη συνεταιρική σύσταση της Terret Entertainment. 

Έχει εκδώσει συνολικά τρία βιβλία Το Hip-Hop Δεν Σταματά (2003), ...Και Το Τέλος Πάντα Κοντά (2009), Bright Nights (2011). Τα Άδεια Δωμάτια είναι το τέταρτο βιβλίο του. 

Περισσότερες πληροφορίες για τον συγγραφέα: www.christosterzides.com

Ηχογραφημένη Εκπομπή


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος