Internal Interviews

Ο Γιώργος Ανδρέου @ My Darkest Hours

Boem Team

Ηχογραφημένη Εκπομπή

Από το «Κορίτσι και Γυναίκα» του 1989 έως και την αναζήτηση για το «Ποιος χάλασε το τρένο» του 2015, μια συνέντευξη με οδηγό τον Γιώργο Ανδρέου και το δικό του «μυστήριο τρένο» γιατί οι καλύτεροι στίχοι γράφονται μέσα από τη ζωή. 

Από τα «τραγούδια του παράξενου κόσμου», την «μικρή πατρίδα» και όχι μόνο, τραγούδια που έχουν αφήσει ιστορία στο ελληνικό πεντάγραμμο, από τον άνθρωπο που κατέχει τις ιδιότητες του συνθέτη, στιχουργού, μουσικού, παραγωγού, ο οποίος έχει συμπράξει με το σύνολο σχεδόν των σημαντικών προσωπικοτήτων του ελληνικού τραγουδιού. 

Οι τελευταίες του αναζητήσεις στον κόσμο του μυθιστορήματος και η ανάγκη ύπαρξης συγγραφικής δραστηριότητας και σε άλλα πεδία μιας άγνωστής, σχεδόν, για το ευρύ κοινό ζωής, που έχει εμπλουτίσει την ποιητική μουσική δραματουργία όσο λίγοι.

Στο «μεγάλο παραμύθι» του γνωστού συνθέτη θα ακουστούν ιστορίες στίχων όπως, «έρχεσαι και φεύγεις με βλέμμα αδειανό», στον «καιρό των ανέμων», για την «μόνη αλήθεια που ένοιωσα ν’ αντέχει στη βροχή», για τον «κόσμο γεμάτο από πόνο» και «την Άνοιξη όλοι προσμένουν κι αυτή προσπερνάει».

Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016 στην εκπομπή «My Darkest Hours» στις 19.00 θα έχουμε στα μικρόφωνα του boemradio.com τον Γιώργο Ανδρέου για να μιλήσουμε για το πόσο «Άγιος ο Έρωτας» μπορεί να γίνει και πως αυτός καθοδηγεί την ζωή μας.


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος