Internal Interviews

Ο Κωνσταντίνος Μούτσης Με Μια Κούπα Καφέ

Boem Team

Ηχογραφημένη Εκπομπή

Με την ευκαιρία της παράστασης το Σχέδιο του Νεκτάριου Μπουτεράκου που παίζεται στο Θέατρο ΠΚ ο Κωνσταντίνος Μούτσης δίνει μια διαφορετική συνέντευξη στον Γιάννη Τσούκα την Κυριακή 30/10/2016 στις 18:00 εδώ στο Boem Radio.

Ο Κωνσταντίνος Μούτσης γεννήθηκε στην Αθήνα & αποφοίτησε από το τμήμα Χημείας του Ε.Κ.Π.Α. & από την Ανώτερη Δραματική Σχολή “Νέο Ελληνικό Θέατρο του Γιώργου Αρμένη” ενώ παρακολούθησε μαθήματα & στο “θέατρο των Αλλαγών”.  

Συμμετείχε σε σεμινάρια υποκριτικής – κίνησης – φωνής με: Σωτήρη Χατζάκη, Κώστα Γάκη, Αποστολία Παπαδαμάκη,  Maximme Franzetti , Χρυσούλα Κεχαγιόγλου, Ρηνιώ Κυριαζή κ.α. Εργάζεται από το 2010 ως ηθοποιός. 

Συμμετείχε σε ταινίες μικρού μήκους των: Γιώργου Ζώη, Χρήστου Στάμου, Νίκου Πουρλιάρου, Παναγιώτη Ποντικίδη κ.α. & σε μεγάλου μήκους  των: Χρήστου Βούπουρα, Σωτήρη Τσαφούλια κ.α.  Σκηνοθέτησε το  «Τίτα – Λου» της Catherine Anne  & το «οι 7 κλαίουσες»  της ομάδας ΜανταΜίτσες. 

Συμμετείχε σε παραστάσεις των:  Ακίνδυνου Γκίκα, Κώστα Γάκη, Ιωσήφ Βαρδάκη ,  Έφης Μεράβογλου, Γιώργου Λιβανού,  Γιώργου Πούλη, Maximme Franzetti , Έλενας Μαμασούκα, κ.α. 

Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος