Internal Interviews

Ο Σπυρίδων Ξένος γίνεται για μία ώρα… Partypooper!

Boem Team

Θα ‘ρθει μόνο για μια ώρα στον Partypooper την Τετάρτη 21/10 στις 19:00 γιατί το ίδιο βράδυ έχει παράσταση στο Θέατρο του Νέου Κόσμου. Βλέπετε είναι «Ένας άνθρωπος υπό χρεοκοπία» ο ταλαντούχους κύριος Σπυρίδων Ξένος!

Αυτός θα ‘θελε να ερχόταν καβάλα στο άλογο αφού αγαπάει όσο κανέναν άλλον τον Άρη Βελουχιώτη, τον έχει υποδυθεί στο θεατρικό σανίδι με μεγάλη επιτυχία, ωστόσο, στον BOEM δεν έχουμε στάβλο για να το… παρκάρει!


Το αγόρι με την γενειάδα θα περιοριστεί στις μουσικές επιλογές του Partypooper και σε μερικές δικές του, θα μιλήσει για το θεατρικό έργο του Νταβίντ Λεσκό «Ένας άνθρωπος υπό χρεοκοπία» σε διασκευή της διεθνούς ομάδας «Beatniks», όπου πρωταγωνιστεί με τους Χρήστο Τανταλάκη και Δήμητρα Χαριτοπούλου, αλλά και για ΠΟΛΛΑ ακόμη! 

Πιο επίκαιρο από ποτέ, το έργο σε σκηνοθεσία του Francesco Bonomo αναφέρεται στη σημερινή Ευρώπη της οικονομικής κρίσης και των παράπλευρων συνεπειών που έχει στον άνθρωπο.

Αλλά για να το ελαφρύνουμε… σκάστε μύτη την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου στις 19.00 στον Partypooper να ακούσετε την άκρως ενδιαφέρουσα συνομιλία με αυτόν τον άκρως ενδιαφέροντα τύπο της υποκριτικής!


Ηχογραφημένη Εκπομπή

Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος