Agenda Music

Oι ARCTIC MONKEYS για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο Rockwave Festival την Παρασκευή 6 Ιουλίου!

Boem Team

Rockwave 2018… is calling! Do you wanna know who’s on the other line? Arctic Monkeys for the very first time in Greece!

To Rockwave Festival υποδέχεται την Παρασκευή 6 Ιουλίου το μεγαλύτερο ροκ γκρουπ της εποχής μας στο TerraVibe Park! Σημειώστε την ημερομηνία και γυρίστε τα ρολόγια σας στις 06.07.2018! Οι Arctic Monkeys για πρώτη φορά στην Ελλάδα! To ξαναγράφουμε για να το πιστέψετε! Ο Ιούλιος φέτος θα είναι Rockwaver! 

Οι Arctic Monkeys είναι οι Alex Turner, Jamie Cook, Nick O’Malley και Matt Helders.  Το συγκρότημα πουσχηματίστηκε στο HighGreen τουSheffield το 2002, έχει κυκλοφορήσει 5 άλμπουμμέχρι σήμερα, με την πιο πρόσφατη δουλειά τους να είναι το ‘AM’, πουβγήκε το 2013.

Με την κυκλοφορία του το 2006, το ντεμπούτο άλμπουμ τους ‘Whatever People Say I Am, That’s What I’m Not’ανακηρύχθηκε ως το ντεμπούτο άλμπουμ με τις γρηγορότερες πωλήσεις στην ιστορία των βρετανικών charts.

Η κυκλοφορία των επόμενων άλμπουμ τους ‘Favourite Worst Nightmare’ (2007), ‘Humbug’ (2009), ‘Suck It And See’ (2011) και ‘AM’ (2013)τους κατέστησε ως ένα από τα πιο επιτυχημένα βρετανικά γκρουπ των τελευταίων χρόνων. Αποτελούν τη μοναδική μπάντα που έχει κερδίσει τρεις φορές τα βραβεία Best British Group και British Album of The Year στα Brit Awards. Η μπάντα έχει κερδίσει επίσης  μέχρι στιγμής συνολικά 7 βραβεία με 9 υποψηφιότητες στα Brit Awardsμετά την κυκλοφορία του ντεμπούτου τους. Μεταξύ άλλων επιτευγμάτων τους αποτελούν ένα βραβείο Ivor Novello, ένα Mercury Music Prize, 20 NME, 5Qκαι 3 υποψηφιότητες Grammy.

Rockwave 2018 is calling!

Not only when you’re high!

Are you with us?

TerraVibe Park

37ο χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας

Προπώληση εισιτηρίων:

Τα πρώτα εισιτήρια γενικής εισόδου κοστίζουν 69€

Τα V.I.P. εισιτήρια ανά ημέρα θα κοστίζουν 100€

Η προπώληση ξεκινάει την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου στις 10:30

Αθήνα

TicketHouse, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.210 3608366

Θεσσαλονίκη

Μusicland, Μητροπόλεως 102, τηλ 2310264880

Σε όλη την Ελλάδα

Δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ/ Καταστήματα Cosmote

OnlineSales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο: www.tickethouse.gr

(Για τις online αγορές όπως και αυτές από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ/COSMOTE υπάρχει 10% επιβάρυνση)


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος