Agenda Music

PARADISE - LAST DETAILS

Boem Team

Η ώρα για την παρθενική εμφάνιση των Paradise του Sivert Hoyemστην Αθήνα, έφθασε! Αθήνα Σάββατο 25 Νοεμβρίου στο Gagarin 205. Doors open: 20:30. George Gaudy & SUN on stage: 21:20 -22:00. Paradise on stage: 22:20

Φροντίστε να εξασφαλίσετε έγκαιρα κάποιο από τα εναπομείναντα εισιτήριο στο www.viva.gr 

Ο Sivert Hoyem έφτιαξε καινούργια μπάντα και έρχεται να «κάψει» τα ηχεία.

Facebook Event 

Oι Paradise είναι οι: Sivert Høyem, Jack Revy, Simone Butler & Rob McVey 

Μια νουάρ, τετραμελής μπάντα με κιθάρες που τρεμοσβήνουν και σιγοπαίζουν τους ήχους της δεκαετίας του 1950 και στίχους άλλοτε ιερούς και άλλοτε βλάσφημους.

Καταραμένα μπλουζ για ραγισμένες καρδιές, σκληρό στακάτο καθαρόαιμο rock 'n' roll, στίχοι με νόημα, φωνές με δόνηση, μια ματιά από την κλειδαρότρυπα σε ό,τι μισούμε να αγαπάμε.

Καθώς ο κόσμος μας καταρρέει, οι Paradise τραγουδώντας ηλεκτρισμένα και συναισθηματικά φορτισμένα, όπως ο Lee Marvin, μας παίρνουν μαζί τους σε μια μεταμεσονύκτια βόλτα, εκεί που το σύγχρονο ενώνεται με το κλασσικό, εκεί που το παρελθόν γίνεται ένα με το παρόν.

A last dance at the end of days...

Σκοτεινοί, αινιγματικοί αλλά και τόσο οικείοι μόλις κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP με τίτλο «Yellow». Πίσω από την παραγωγή του 4 - track EP τους βρίσκεται ο John Agnello, που με 25 χρόνια ιστορίας και συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως οι Kurt Vile, Sonic Youth και Dinosaur Jr., μας παραδίδει μια σαγηνευτική εισαγωγή στον κόσμο τους.

Official Site

YouTube Channel


Opening act στη συναυλία της Αθήνας θα είναι οι George Gaudy & SUN

Ο George Gaudy μαζί με την ολοκαίνουρια μπάντα του επιστρέφει στο Gagarin 205 το Σάββατο 25 Νοεμβρίου, ως opening act στους Paradise του Sivert Hoyem. Ισορροπώντας το songwriting με τη ψυχεδέλεια και τα blues οι νέοι George & SUN θα παίξουν κομμάτια και από τις 2 δισκογραφικές δουλειές του Gaudy.

οι SUN είναι:

Tom Yosi, κιθάρα

Archie Comel, μπάσο

Anastasia Ieraci Pettinato, drums

Τιμές εισιτηρίων

Τα πρώτα εισιτήρια των 25 ευρώ (early bird) εξαντλήθηκαν

Η τιμή προπώλησης είναι 28 ευρώ

Την ημέρα της συναυλίας στο Ταμείο τα εισιτήρια θα κοστίζουν 30 ευρώ

Σημεία Προπώλησης: www.viva.gr, 11876, σε όλα τα καταστήματα Seven Spots, Reload, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Viva kiosk, αθηνόραμα gr.

Gagarin 205 Live Music Space

Λιοσίων 205, Αθήνα

Τηλ.: +30 211 4112 500

Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος