Internal Interviews

Θέμης Καραμουρατίδης @ Sure aBout nOw

Μάριος Μάζαρης


Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ημαθία, έπειτα ήρθε στην Αθήνα, ονειρευόταν παντού. Σπούδασε κλασσικό πιάνο, αρμονία, φωνητική, το πρώτο του τραγούδι το συνέθεσε στα 12 του, ενώ μέχρι και σήμερα δεν αισθάνεται ότι έχει καταφέρει κάτι. Οι γύρω του έχουν διαφορετική γνώμη. Μέλος μιας τριάδας που έμελλε να αλλάξει τη μουσική πραγματικότητα στην Ελλάδα με την εμφάνισή της, ο Θέμης Καραμουρατίδης είναι ο συνθέτης που έντυσε μέχρι σήμερα τα περισσότερα τραγούδια της Νατάσσας Μποφίλιου σε στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου. 

Η ζωή και των τριών από το 2007 που πρωτοκυκλοφόρησε το ‘’Εν λευκώ’’ άλλαξε. Η δική του επιμένει ότι δεν άλλαξε τόσο. Πληρώνει ακόμα λογαριασμούς, μένει στην Καλλιθέα, κυκλοφορεί στις γειτονιές της Αθήνας, με τη διαφορά ότι γράφει πια μουσικές για μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της μουσικής μας. Δηλώνει άρρωστος με τη μουσική, καθώς δε σταματά να γράφει μουσικές για τραγούδια, θεατρικές παραστάσεις, κινηματογραφικές ταινίες. Κι όλα έχουν τη σφραγίδα εκείνη του ανθρώπου που αγαπά αυτό που κάνει. 

Λίγο πριν το τέλος του 2017, τον βρίσκουμε στη σκηνή του Διογένη Studio στην ολοκαίνουργια παράσταση της Νατάσσας Μποφίλιου, τον ακούμε στα νέα τραγούδια που έγραψε σε στίχους Οδυσσέα Ιωάννου για τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, ενώ αναμένεται στους κινηματογράφους η ταινία Τζαμάικα, όπου υπογράφει το soundtrack.

Για όλα αυτά και ακόμα παραπάνω, ο Θέμης Καραμουρατίδης έρχεται στην εκπομπή sure about now και τον Μάριο Μάζαρη, αυτή την Πέμπτη 30/11 στις 19.00. Συντονιστείτε μαζί μας!


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος