Point Of View

Το ΠΑΣΟΚ… Τρέμη! Εσύ;

Boem Team

Μα που πήγαν τα Van Cleef; Που πήγαν τα λίφτινγκ; Μέχρι και τα σαρδάμ σταμάτησαν! «Θαύμα! Θαύμα!» φώναξαν οι υπεύθυνοι του Μεγάλου Καναλιού, η Όλγα όχι μόνο έκανε comeback στον έρωτά της με τους μεγάλο-μετόχους του Mega, αλλά σηκώθηκε και όρθια!

Τέρμα τα καλοραμμένα σακάκια κι από κάτω η βελούδινη φόρμα με τα αθλητικά. Επιβεβλημένο look κάθε κυρίας των βορείων προαστίων που σέβεται τον εαυτό και το Cayenne της. Πλέον η Τρέμη κάνει το «όρθιο» δελτίο ειδήσεων και πέρα από την «αποχωρήσασα» Σαράφογλου, τη βλέπει ο ανταγωνισμός και… τρέμει!

Χωρίς εισαγωγές, χωρίς συναισθηματισμούς, χωρίς μαγουλάκια να τρέμουν από συγκίνηση το αγαπημένο κορίτσι (;) των εκδοτών, ελεώ εκλογών επέστρεψε. Επέστρεψε, αλλά το θέμα είναι τι στηρίζει αυτήν τη φορά. Τώρα που το ΠΑΣΟΚ έχει πεθάνει ποιον του Mega το δελτίο με προεκλογικά ροδοπέταλα θα ράνει; ΣΥΡΙΖΑ να μην είναι κι ό,τι να ‘ναι! 

Μαζί της η σταθερή «αξία» του σοσιαλισμού Γιάννης Πρετεντέρης και ο μέχρι προσφάτως «άστεγος» Νίκος Ευαγγελάτος. Μόνο η Στάη έλειπε για να συμπληρωθεί το «πράσινο» καρέ. Κάτι σαν το «Πράσινο μίλι», αλλά με περισσότερο υποκριτικό ταλέντο και λιγότερη αιματοχυσία. Backstabbing το λένε στο χωριό μου. Εν μέσω αυτών ο μαινόμενος Βενιζέλος, ως πρόεδρος του εναπομείναντος ΠΑΣΟΚ να κάνει μνημονιακά όνειρα και να ζητάει την περιβόητη… ολοκλήρωση. Μα αφήστε τον να ολοκληρώσει κ. Τρέμη! 

Τα νούμερα; Ανεβασμένα, αλλά όχι με πρωτιά… Τουλάχιστον όχι ακόμη. Θα μου πείτε εδώ οι Πασόκοι δεν θα ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ.  Δεν θα πουν «Σήκω, Ανδρέα, να δεις τα παιδιά της Αλλαγής». Θα δουν το δελτίο του Mega; Που ξέρεις; Ίσως και να ‘φτασε η ώρα 20 και χρόνια μετά, το άλλοτε πρώτο δελτίο ειδήσεων εκτός από έγκυρο (κατά δήλωση των συντελεστών του) να γίνει και κομματικά ανεξάρτητο. 

Τι κάνουν οι αναθεματισμένες οι εκλογές. Μέχρι και… νεκρά δελτία ειδήσεων ανασταίνουν!


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος