Agenda Music

Tom Odell - Ακύρωση Συναυλίας

Boem Team

Η προγραμματισμένη για την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου συναυλία του Tom Odell στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ.

Η διοργανώτρια εταρεία (Doledrums Music Events Μονοπρόσωπη ΙΚΕ) της συναυλίας του Tom Odell στην Τεχνόπολη την 20η Σεπτεμβρίου βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει πως η συναυλία ακυρώνεται.

Μέχρι την Τετάρτη θα εκδοθεί δελτίο τύπου με περισσότερες λεπτομέρειες και τον τρόπο που θα γίνει η επιστροφή των χρημάτων των αγορασμένων εισιτηρίων.

Ανακοίνωση Εταιρείας 

Η διοργανώτρια εταιρεία της συναυλίας του Tom Odell στην Τεχνόπολη την 20η Σεπτεμβρίου (Doledrums Music Events Μονοπρόσωπη ΙΚΕ) βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει πως η συναυλία ακυρώνεται. Παρακάτω θα βρείτε τις λεπτομέρειες αναφορικά με την διαδικασία επιστροφής χρημάτων.

1) Η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων θα ξεκινήσει την Δευτέρα 2/10 και θα έχει ολοκληρωθεί εντός 15 εργάσιμων ημερών.

2) Όσοι έχουν αγοράσει το εισιτήριό τους με τη χρήση πιστωτικής, χρεωστικής ή άλλης αντίστοιχης κάρτας, ή της εφαρμογής της Vivawallet θα δουν το αντίτιμο να πιστώνεται αυτόματα στον λογαριασμό τους μέσα στο χρονικό διάστημα που προαναφέραμε.

3)Όσοι αγόρασαν το εισιτήριό τους με μετρητά, θα πρέπει να αποστείλουν ηλεκτρονικά στην διεύθυνση info@doledrums.com τα εξής στοιχεία για την ολοκλήρωση της επιστροφής των χρημάτων: α) Αριθμός Παραγγελίας β) Τραπεζικό Λογαριασμό (ΙΒΑΝ), το όνομα δικαιούχου του λογαριασμού και επίσης σε ποία τράπεζα ανήκει.

Announcement in English

The Doledrums Music Events, organizer of Tom Odell's concert in Technopolis on September 20th, is in the unpleasant position to announce that the concert is canceled. Below you will find the details regarding the refund process.

1) The refund process will start on Monday 2/10 and will be completed within 15 business days.

2) Those who have purchased their ticket using a credit, debit or other equivalent card or Vivawallet application will see the price automatically credited to their account within the time period mentioned above.

3) Those who bought their ticket in cash will have to send electronically to info@doledrums.com the following details for completing the refund: a) Order Number b) Bank Account (IBAN), the account holder name and also which bank it belongs to.


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος