Agenda Theater

Τρίστρατο ... Οπτικοακουστικές – φωτογραφικές εγκαταστάσεις

Boem Team

Στα πλαίσια των τριήμερων εκδηλώσεων, 7, 8, 9 Ιουλίου, που οργανώνουν ο Σύλλογος Πολιτών “Το Κάστρο” και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ευβοίας, ο φωτογράφος – δάσκαλος του Εργαστηρίου Τέχνης Χαλκίδας Γιώργος Ζαφειρίου και οι μαθητές του τμήματος φωτογραφίας παρουσιάζουν Οπτικοακουστικές (βίντεο) και φωτογραφικές εγκαταστάσεις σε χώρους της παλιάς πόλης της Χαλκίδας στην περιοχή “Κάστρο”.

Σκέψεις – ερεθίσματα για τη δημιουργία καλλιτεχνικού έργου αποτελούν τα ίδια τα χαρακτηριστικά του “τόπου” - “χώρου” και των ανθρώπων που έζησαν ή ζουν σ' αυτόν.

Εστιάζοντας στο σταυροδρόμι των διαφορετικών πολιτισμών – θρησκειών – ανθρώπων, ερευνούμε την έννοια του “κοινού τόπου” και των συνθηκών που χωρίζουν ή ενώνουν αυτή τη διαφορετικότητα.


Χώροι που θα φιλοξενηθούν τα έργα.

α) Οκοία Βαΐλου –  Δύο οπτικοακουστικές εγκαταστάσεις (10.00 - 13.00 / 19.00 - 22.00)

β) Οδός Μαυρομιχάλη (δίπλα στο Τζαμί)– Εγκατάσταση φωτογραφιών στους τοίχους,μάντρες  σπιτιών.(10.00 - 13.00 / 19.00 - 21.00)

γ) 1ο Δημοτικό σχολείο (πλατεία Τζαμί) – Εγκαταστάσεις φωτογραφιών και οπτικοακουστικές στον προαύλιο χώρο του σχολείου. (10.00 - 13.00 / 19.00 - 22.00)

Συμμετέχουν

Αγγελική Σταματούκου – Αγγελική Ρεβύθη – Αρετή Τριανταφύλλου – Γιώργος Ναούμ – Θεοδοσία Φερεξή – Νίκος Τριανταφυλλόπουλος – Χρήστος Παππάς και ο δάσκαλος του τμήματος Γιώργος Ζαφειρίου.

Επιμέλεια έκθεσης – Γιώργος Ζαφειρίου

Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος