Agenda Music

Vonavibe @ CROW CLUB

Boem Team

Έναν χρόνο μετά από το τελευταίο τους live, οι Vice Versa επιστρέφουν ... ως Vonavibe συνοδεύομενοι από τους EIEN και Time Collapse.

Στο The CROW CLUB - Σινώπης 27 - Αμπελόκηποι, Αθήνα Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017 Πόρτες : 21:45 Έναρξη : 22 :30

ΤΙΜΗ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ : 5€


Vonavibe

Η ιστορία ξεκινά το 2013 ως Vice Versa. Μια τετραμελής μπάντα στα πλαίσια του Modern heavy rock. Τον Οκτώβριο του 2015 κυκλοφορούν το E.P. Volume I.

Λίγους μήνες μετά παίρνουν μέρος στο Global Battle of the Bands όπου ανάμεσα από 28 μπάντες κερδίζουν τον τίτλο της καλύτερης μπάντας για το έτος 2016-2017 και το εισητήριο για τον παγκόσμιο διαγωνισμό του Βερολίνου, στον οποίον βγήκαν πρώτοι σε ψήφους κοινού και μπαντών.

Τον Ιούνιο του 2016 οι Vice Versa δίνουν το τελευταίο τους live με το υπάρχον line up. Έναν χρόνο μετά οι Vice Versa επιστρέφουν ανανεωμένοι ως Vonavibe.

H συνέχεια επί σκηνής.....

EIEN

Eien, πενταμελής μπάντα από την Αθήνα που δημιουργήθηκε στα τέλη του 2008 και έχει ήδη στο ενεργητικό της δυο promo CDs και ένα E.P. Η μπάντα συνδυάζει αρμονικά την Ευρωπαϊκή και Αμερικάνικη metal σκηνή, διαμορφώνοντας παράλληλα τον δικό της ήχο.

Βασικά χαρακτηριστικά, το στιβαρό rhythm section, συνοδευόμενο απο στιβαρές μελωδίες και έντονα fry-clean φωνητικά.

Το 2014 οι Eien ηχογραφούν το "The Sickening" E.P. στα ArtRacks Studios. Tην μίξη και το mastering επιμελήθηκε ο γνωστός παραγωγός Fredik Nordstrom των θρυλικών Fredman Studios. Το Ε.Ρ. αποσπά πολύ καλες κριτικές από περιοδικά και κοινό, δίνοντας την ευκαιρία στην μπάντα να παρουσιάσει το σύνολο της δουλειάς της σε Αθήνα και σε επαρχιακές πόλεις.

Εν έτει 2017 οι Eien ετοιμάζονται πυρετωδώς για την ηχογράφηση της νέας τους δουλειάς.

Line up :

Mike A. : Vocals - Keys

Tim V. : Lead guitars

Orestis F. : Rhythm guitars

Gio S. : Bass guitar

Thanos K. : Drums & Percussion

Official Site

FaceBook Page

Time Collapse

Οι Time Collapse είναι ένα μοντέρνο progressive σχήμα με έδρα την Αθήνα, το οποίο ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2014 από τους Χρήστο Cahill Πολίτη (Φωνητικά-Κιθάρα), Νίκο Λεκάνη (Κιθάρα), Σταύρο Μαρίνο (Πλήκτρα – Sound Design), Γιάννη Κιούση (Μπάσο). Το line up της μπάντας έκλεισε με την προσθήκη του Μπάμπη Αμοιρίδη (Drums), ο οποίος μπήκε στη μπάντα τον Φεβρουάριο του 2015. Έκτοτε, οι Time Collapse ασχολούνται αποκλειστικά με την δημιουργία δικού τους υλικού με σκοπό την κυκλοφορία μιας σειράς από EPs και LPs. Ο ήχος τους είναι επηρεασμένος τόσο από συγκροτήματα της σύγχρονης Progressive Rock/Metal σκηνής (Tool, Opeth, Perfect Circle, Porcupine Tree κ.α.), όσο και από Progressive Rock συγκροτήματα της δεκατίας του 70 (Rush, Camel, Eloy, King Crimson κ.α.).

Το Μάρτιο του 2015, οι Time Collapse μπήκαν στο στούντιο για την ηχογράφηση του πρώτου τους δίσκου με όνομα “Night to Day”. Η ηχογράφηση, η μίξη και το Mastering του δίσκου έλαβε χώρα στο στούντιο SoundAbuseProduction, υπό την επιμέλεια του Psy Con ( session κιθαρίσταs των SepticFlesh και ιδρυτικό μέλος της Industrial Metal μπάντας Nyne). 

Μετά από μια σειρά απρόοπτων καθυστερήσεων λόγω βεβαρημένου προγράμματος των μελών, τον Δεκέμβρη του 2016 ολοκληρώθηκε η διαδικασία παραγωγής του δίσκου, ενώ η digital κυκλοφορία του δίσκου πραγματοποιήθηκε στις 18 Μαρτίου.

Facebook Page

Bandcamp

Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος