Agenda Theater

1η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΧΟΡΟΥ στο ΘΕΑΤΡΟ ΠΚ

Παύλος Λάμπρου

Το Θέατρο ΠΚ ανοίγει τις πόρτες του σε νέους καλλιτέχνες και διοργανώνει την 1η Πλατφόρμα Έκφρασης Σύγχρονου Χορού. Με στόχο η Πλατφόρμα Έκφρασης Σύγχρονου Χορού να γίνει θεσμός, ο χώρος του θεάτρου ΠΚ θα φιλοξενήσει νέους χορευτές δίνοντάς τους την ευκαιρία να παρουσιάσουν τη δουλειά και τις ιδέες τους προάγοντας την τέχνη του χορού.  

Στην Πλατφόρμα μπορούν να λάβουν μέρος χορευτές και performers άνω των 18 ετών και μπορούν να παρουσιάσουν: 

i) Solo, διάρκειας μέχρι και 10 min. 

ii) Duets & trios, διάρκειας μέχρι και 15 min. 

iii) Ομαδικά (από 4 άτομα και άνω) διάρκειας μέχρι και 20 min. 


Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής για τους συμμετέχοντες και ο χώρος του θεάτρου θα είναι διαθέσιμος στους συμμετέχοντες για πρόβες (καθημερινές πρωινές ώρες, βάσει προγραμματισμού των επιλεχθέντων ομάδων). 

Το θέατρο ΠΚ παρέχει τον τεχνικό του εξοπλισμό, καλύπτει τα έξοδα λειτουργίας του χώρου και αναλαμβάνει την προβολή και επικοινωνία των έργων που θα επιλεγούν να συμμετάσχουν. 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ


1. Για να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώνετε την Αίτηση Συμμετοχής και την στέλνετε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση info@pktheater.gr 

2. Υποβολή Αίτησης Συμμετοχής έως 20 Ιουνίου 2016. Οι αιτήσεις που θα σταλούν εκπρόθεσμα δεν θα γίνουν δεκτές. 

3. Όλα τα οπτικο-ακουστικά υλικά πρέπει να είναι σε ηλεκτρονική μορφή. Για το video χρειάζεται να ανέβει με κωδικό προστασίας στο www.vimeo.com ή και youtube.com. Σημειώστε το link και τον κωδικό πρόσβασης στην ανωτέρω αίτηση. 

4. Ανακοίνωση αποτελεσμάτων (συμμετεχουσών ομάδων) έως 25 Ιουνίου 2016. 

INFO

Θέατρο ΠΚ (Κασομούλη 30, Νέος Κόσμος)

Τηλέφωνο: 210 9011677

FaceBook Page

Επικοινωνία: Σοφία Καραγιάννη (6946 342815 / sofiakarayianni@gmail.com)


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος