Internal Interviews

Αδάμ Τσαρούχης @ Sure aBout nOw

Μάριος Μάζαρης


Ο Αδάμ είναι ένας άνθρωπος αισιόδοξος. Είναι αυτός που θα σου πει «Ποτέ να μην το βάλεις κάτω» και θα το εννοεί. Κι ο ίδιος δεν το έβαλε ποτέ. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Υμηττό, σε μια περιοχή που ακόμα και σήμερα έχει τον χαρακτήρα της γειτονιάς. Οι γειτονιές θα παίζουν πάντα μεγάλο ρόλο στη ζωή του. Οι γειτονιές των φίλων, της μουσικής, των τραγουδιών και των ρόλων. 

Ευτυχώς για κείνον το τραγούδι τον κέρδισε από μικρή ηλικία κι έτσι ξεκίνησε να παρακολουθεί μαθήματα μουσικής και τραγουδιού πριν καλά καλά το καταλάβει. Χωρίς να το καταλάβει θα φύγει και για την Αμερική, όπου η Jazz και το Musical θα γίνουν οι δρόμοι που μέχρι σήμερα θα ταξιδεύει περισσότερο. Η επιστροφή στην Ελλάδα θα σημαίνει εμφανίσεις σε musical παραστάσεις και συνεργασίες με σπουδαίους δημιουργούς και τραγουδιστές. Το 2013 θα κυκλοφορήσει το πρώτο του τραγούδι, μια επανεκτέλεση της ‘’Μιας αγάπης για το καλοκαίρι’’. 

Η μία αγάπη θα δώσει τη θέση της σε πολλές ακόμα κι έτσι το 2015 θα κυκλοφορήσει η δική του δισκογραφική πρόταση με τίτλο ‘’Σαν ταινία’’. Η άνοιξη τον βρίσκει εν μέσω εμφανίσεων, ηχογραφήσεων και αισιόδοξης διάθεσης. Όπως αυτή που θα μοιραστεί με όλους όσοι τον επισκεφτούν την Πέμπτη 1η Ιουνίου στο café του Νομισματικού Μουσείου της Αθήνας, για μια βραδιά γεμάτη ‘’Σ’αγαπώ’’, σαν αυτό που πρόσφατα κυκλοφόρησε σε στίχους του Νίκου Μωραΐτη και μουσική της Ανδριάνας Μπάμπαλη.

Είναι ο Αδάμ και θα είναι μαζί μας, την Πέμπτη 25/05/2017, στις 19.00 στην εκπομπή Sure aBout nOw, φυσικά στον Boem Radio. Ακούστε και απολαύστε τον. 

Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος