Agenda Music

Amantes Amentes @ Rockwood

Boem Team

Οι Amantes Amentes μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους το καλοκαίρι με αποκορύφωμα την εμφάνιση τους στο Φεστιβάλ Βαρβάρας στην Χαλκιδική, όπου άνοιξαν την συναυλία των Πυξ Λαξ, έρχονται την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου στο Rockwood, για να συνεχίσουν από εκεί που έμειναν.  Στις αποσκευές τους έχουν το νέο τους δίσκο «Οικόπεδο στο κύμα» που κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group και τα δύο πετυχημένα single «Πες μου πως» και «Το καλοκαίρι είναι γιορτή», που αμέσως μετά την κυκλοφορία τους γνώρισαν καθολική αποδοχή, με πιο σημαντική την μετάδοση τους στο MAD TV, φτάνοντας στα Top 15 MAD Hits για αρκετές εβδομάδες. 

Τα live τους όπως δηλώνουν οι ίδιοι είναι ένα μείγμα 60'ς αισθητικής, με dream-pop και Surf στοιχεία προσαρμοσμένα στην εποχή του σήμερα, πλαισιωμένα με αρκετές και διαλεγμένες διασκευές.


Οι Amantes Amentes είναι οι:

Θοδωρής Κέπας (φωνή)

Κώστας Μπερτόλης (ηλ. κιθάρα)

Γιώργος Καψάλης (μπάσο)

Φοίβος Ανδριόπουλος (τύμπανα)

Μιχάλης Σαντοριναίος (πλήκτρα)

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου στις 21:00

Rockwood

Bασ. Ηρακλείου 2 & Πατησίων 46, Μουσείο, Αθήνα (5 λεπτά από ΗΣΑΠ Βικτώρια)

☎ 2155010941 - 6980762062 (τηλ. κρατήσεις καθημερινά από τις 19:00)

Ηλεκτρονικές κρατήσεις

+4€ στο πρώτο ποτό κατ' άτομο, αντί εισόδου

Facebook Event


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος