Internal Interviews

Άννα Κοκκίνου @ Sure aBout nOw

Μάριος Μάζαρης


Η Άννα γεννήθηκε στο Κάιρο. Η ίδια υποστηρίζει ότι είναι φτιαγμένη από υλικά του Καΐρου. Ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει κι από τότε η ζωή της δε σταμάτησε να τη μαθαίνει : από τη μεγάλη της αγάπη , την ελληνική φιλολογία, στη δραματική σχολή και σε χιλιάδες κόσμους ανάμεσα. 

Υποστηρίζει κάτι που έγραψε ο Πλάτωνας, πως ο άνθρωπος ζει πολλές ζωές κατά τη διάρκεια της ζωής του κι η δική της ζωή είχε πολλά : από το παιδικό θέατρο της Ξένιας Καλογεροπούλου, στη Σκηνή της οδού Κυκλάδων με τον Λευτέρη Βογιατζή και στη δική της Σφενδόνη, κοντά σχεδόν στα τριάντα χρόνια.  

Δηλώνει άνθρωπος κλειστός , θα ήθελε να μπορεί να παίζει στο θέατρο καθημερινά και να μην αγχώνεται. Δεν αγαπά τη νοσταλγία του παρελθόντος, παρόλα αυτά προσφέρει παραστάσεις που όσοι τις δουν τις νοσταλγούν για χρόνια. Από τις «Μορφές από το έργο του Βιζυηνού» στον «Καλό άνθρωπο του ΣεΤσουαν» κι από το «Λα Πουπέ» στον «Παπαγάλλο» που ετοιμάζεται να ανεβάσει από τις 15/10 για δεύτερη χρονιά στο θέατρο Σφενδόνη. 

Η Άννα Κοκκίνου, στην πρώτη μας εκπομπή γα φέτος, την Πέμπτη 12/10/2017 στις 19:00. Ακούστε τις ιστορίες της. 

Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος