Agenda Music

Χωρίς εισιτήριο από τον Βασίλη Ράλλη

Boem Team

Στις δύσκολες αυτές στιγμές που βιώνουμε η ανάγκη μου, για δημιουργία και ζωή είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου είναι η μουσική.Για αυτό προσπάθησα να αποτυπώσω προσωπικά βιώματα και σκέψεις μέσα σε 16 τραγούδια.

Τα περισσότερα πράγματα συνήθως στην ζωή έχουν ένα αντίτιμο που κάποιες φορές το ονομάζουμε εισιτήριο.Ένα εισιτήριο που αυτό τον καιρό στερούνται πολλοί συνάνθρωποι μας για βασικές ανάγκες.Έτσι λοιπόν,για όλους αυτούς γεννήθηκε η ανάγκη μου για τη δημιουργία ενός αληθινού σε κάθε λέξη δίσκου,που δεν θα μπορούσε να μην κυριαρχεί το hip-hop. 


Mία κουλτούρα με την οποία δεν είχα ασχοληθεί στο παρελθόν,αλλά πάντα αγαπούσα και σεβόμουν.Συνεπώς,σας παρουσιάζω σήμερα τη δική μου αλήθεια σε ένα διπλό μουσικό δίσκο με τίτλο ΄΄Χωρίς εισιτήριο΄΄ με στοιχεία hip-hop, rap,rock,dubstep,reggae k.a. 

Καλή ακρόαση!!! 

Βασίλης Ράλλης : Χωρίς εισιτήριο Album


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος