Δεν τελειώνετε να κοιμηθούμε

Κωστής Γωγιός

Έχεις γυρίσει σχετικά αργά στο σπίτι από τη δουλειά, μετά από μια δύσκολη μέρα, που ήταν συνέχεια ενός δύσκολου βραδιού με λίγες ώρες ύπνου. Είναι απογευματόβραδο, εκείνη η ώρα που δεν είναι κοινής ησυχίας, αλλά δεν είναι και αρκετά αργά. Λες «αχ να κοιμηθώ μια ωρίτσα να γίνω άνθρωπος» γιατί δεν βλέπω μπροστά μου από τη νύστα και ξαπλώνεις. Είναι σίγουρο ότι αυτή την ώρα και μάλιστα τη στιγμή που μόλις έχεις αρχίσει να κοιμάσαι, θα γίνουν τα εξής: Δοκιμή του καινούριου υπερτρυπανιού του γείτονα, σκούπα από την από πάνω γειτόνισσα, κολικός στο νεογέννητο του κάτω, τηλέφωνο στο σταθερό από τον σύλλογο «Σώστε την άσπρη γάτα Βριλησσίων» και ένα ακόμα στο κινητό από εταιρεία τηλεφωνίας στην οποία ήδη ανήκεις.  

Ο ύπνος μετατρέπεται σε νεύρα και γύρω στις 9 κοιμάσαι με τα ρούχα πάνω από τα σκεπάσματα χωρίς ξυπνητήρι, χωρίς να βγάλεις τους φακούς επαφής και χωρίς το μωρόόόόό σου, το οποίο κάνει σενάρια ότι το απατάς, μετά την 23η αναπάντητη. Προφανώς ξυπνάς αλαφιασμένος στις 4 το πρωί νομίζοντας ότι έχεις αργήσει και πίνεις τις πρώτες γουλιές καφέ μέχρι να καταλάβεις τι ώρα είναι και τι βλάκας είσαι. 

Η Jenna Levine, φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο των Συρακουσών, είχε αρχίσει να τρελαίνεται με το δυνατό σεξ που έκαναν οι γείτονες της στην εστία. Έτσι, αποφάσισε να γράψει ένα σημείωμα και μετά από πολλή σκέψη και ακόμα περισσότερη ντροπή να το ρίξει κάτω από την πόρτα της. Το σημείωμα έγραφε τα εξής:    

Γεια σου γείτονα, 

Σε παρακαλώ κάνε σεξ λίγο πιο ήσυχα! Μερικοί από μας προσπαθούν να κοιμηθούν και να μην τους θυμίζουν πόσο μόνοι είμαστε ... Κάνε ελεύθερα όσο σεξ θέλεις. Μόνο σε παρακαλώ, κάντο βρώμικο αλλά σε λίγο χαμηλότερη ένταση. Ευχαριστώ! 

Η Jenna την ίδια μέρα βρήκε έξω από την πόρτα της μια σοκολάτα με ένα σημείωμα πάνω της που έγραφε «Ειλικρινείς απολογίες – ελπίζω να απολαύσεις την σοκολάτα!». Το σημείωμα στην πίσω πλευρά είχε μια μακροσκελή απολογία:

Αγαπητοί γείτονες, 

Λυπάμαι πάρα πολύ! Δεν είχα καταλάβει πόσο δυνατά ακουγόμουν και ξέρεις μερικές φορές το σεξ «δυνατά» είναι πολύ ερεθιστικό, αλλά προφανώς εις βάρος σου, για το οποίο απολογούμαι. Ελπίζω ότι αυτό δεν συνέβη πολλές φορές και σ’ ευχαριστώ πολύ για την απίστευτη και αστεία κάρτα! Θα προσπαθήσω σίγουρα να το κρατήσω βρώμικο αλλά σε χαμηλή ένταση. Και μην ανησυχείς, δεν θα σαι για πάντα μόνη. Ο σωστός άνθρωπος θα εμφανιστεί, όταν είναι ώρα. Ήμουν μόνος για 18 χρόνια. Χαχα. Για άλλη μια φορά ειλικρινείς απολογίες!

Συγγνώμη, δωμάτιο 338

Μερικές παρατηρήσεις:

Α. Αν αυτό είχε γίνει στην Ελλάδα, όχι σοκολάτα δεν θα είχε βρεθεί έξω από την πόρτα της, αλλά ούτε το περιτύλιγμα της

Β. Αν αυτό είχε γίνει στην Ελλάδα, η απάντηση θα ήταν κάτι τύπου (με φωνή 50χρονου ταξιτζή) «Σιγά μωρή χαμούρα, σ’ ερεθίσαμε; Ό, τι θέλω θα κάνω» 

Γ. Αν αυτό είχε γίνει σε, γνωστή για τις πικάντικες ιστορίες, φοιτητούπολη του νομού Αχαΐας, θα έβρισκε τουλάχιστον 20 σοκολάτες έξω από την πόρτα της από τους γύρω ενοίκους 

Δ. Αν ο φάκελος του σημειώματος έκλεινε με σάλιο, δεν θα ήθελα να τον αγγίξω, καθώς όλοι φανταζόμαστε που ήταν πριν αυτή η γλώσσα

Η Jenna και το βροντόφωνο ζευγάρι (ή τύπος μόνος του που το κάνει για να αποκτήσει όνομα στην εστία και να ρίχνει φοιτητριούλες) έχουν γίνει φίλοι, ανταλλάσσουν πλέον tweets και νομίζω ότι δεν είναι το μόνο που θα ανταλλάξουν μεταξύ τους.

50τόσες μέρες για τα Χριστούγεννα και όλος ο κόσμος περιμένει με ανυπομονησία για άλλη μια χρονιά τη γέννηση του Θεανθρώπου (είναι αγόρι!!) και το δώρο Χριστουγέννων, μπας και κλείσει καμιά τρύπα. Κι ενώ τα Χριστούγεννα θεωρούνται από πολλούς μια καθαρά εμπορική γιορτή, υπάρχουν κι άλλοι που τα ζουν πραγματικά. 

Η 22χρονη Haley υποστηρίζει ότι είναι έγκυος και κυοφορεί μάλιστα τον μικρό Χριστούλη, με ενσωματωμένο τούλι έτοιμο για προσκύνημα σε φάτνη. Η μάνα της Haley, η Kristi δήλωσε ότι η κόρη της είναι «παθολογική ψεύτρα» και «έχει παραισθήσεις». Η μαμά Kristi συνεχίζει και λέει ότι η κόρη της δεν είναι έγκυος και το επιβεβαιώνουν πολλές εξετάσεις γιατρών. Η νέα Παναγία δηλώνει «Ξέρω ότι η εγκυμοσύνη μου είναι πραγματική. Έχω πάρει τουλάχιστον 10 κιλά». Αν το κριτήριο ήταν αυτό, έπρεπε να είμαι έγκυος τουλάχιστον κάθε χειμώνα. Συνεχίζει λέγοντας ότι «Κοιμόμουν τις προάλλες και ένιωσα το έμβρυο να με κλωτσάει. Ξέρω ότι είναι ο Ιησούς. Δεν με νοιάζει τι λένε τα τεστ εγκυμοσύνης, όταν θα γεννήσω κανείς δεν θα μπορεί να μιλήσει». Εγώ να δεις τι βλέπω όταν κοιμάμαι, άμα έχω φάει το βράδυ…      

Σε μια προσπάθεια να βρει το δίκιο της εμφανίστηκε στην τηλεόραση και μάλιστα σε μια πιστή τήρηση του ιατρικού απορρήτου, προβλήθηκαν τα αποτελέσματα του υπέρηχου ζωντανά κι ήταν το μόνο ζωντανό στην κοιλιά της. Η 22χρονη δεν αποδείχθηκε ότι έχει ψυχολογικά προβλήματα, αλλά μόνο «ψευδοκύηση», μια διαταραχή στην οποία το άτομο μπορεί να έχει όλα τα συμπτώματα εγκυμοσύνης, αλλά δεν έχει έμβρυο. Και καλά, έχεις τα θέματα σου και φαντάζεσαι εγκυμοσύνες, πρέπει να φανταστείς ότι κουβαλάς και τον γιο του Μεγάλου; Θα μου πεις οι άλλοι με τον κρίνο βγάλανε 2000 χρόνια, μας πείραξαν τα 40 λεπτά διασημότητας της κοπέλας;  


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος