Agenda Theater

Εξακρίβωση

Boem Team

Η ‘’Εξακρίβωση’’ είναι ένα πολύ ιδιαίτερο κείμενο.Ένα γνήσιο ψυχολογικό θρίλερ χωρίς χρόνο, χωρίς χώρο, χωρίς την αίσθηση της πραγματικότητας.

Όμως η μεγάλη πρόκληση είναι η διαφοροποίηση του.Αυτή η διαφοροποίηση έρχεται ομαλά μέσω της εξέλιξης του έργου όπου ξαφνικά, ο θεατής αδυνατεί να καταλάβει (ή να μαντέψει) την συνέχεια μιας αρχικά φαινομενικά απλής ιστορίας.

Οι ίδιοι οι χαρακτήρες μας οδηγούν σε αυτό το αρχικό συμπέρασμα,ότι δηλαδή πρόκειται για μια απλή παρεξήγηση και ότι σύντομα όλα θα επανέλθουν στον δρόμο τους.Φυσικά η πραγματικότητα είναι διαφορετική από εκείνη που βιώνουν.


Συντελεστές παράστασης…

Κείμενο… Μάρκος Στεφάνου, Γιώργος Δουργούτης

Σκηνοθεσία… Γιώργος Δουργούτης

Καλλιτεχνική επιμέλεια… Ανθή Πετρουλάκη

Μουσική… Βασίλης Τσεντούρος

Σκηνικά,κοστούμια… Ανθή Πετρουλάκη

Φωτογραφίες,video… Δημήτρης Καραντινόπουλος

Παίζουν με αλφαβητική σειρά οι ηθοποιοί… Αντώνης Ξένος, Άκης Σιδέρης, Μάρκος Στεφάνου, Λευτέρης Τσάτσης

Υπόθεση…

Ένας διάσημος συγγραφέας, μεταφέρεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για μια τυπική διαδικασία, όπως είναι η εξακρίβωση στοιχείων.Ο άνδρας παρόλο που βρίσκεται χωρίς ταυτότητα και σε κακή σωματική και ψυχολογική κατάσταση, καταφέρνει να αποδείξει την ταυτότητα του. Και ενώ βρίσκεται ένα βήμα πριν την απελευθέρωση ένα νέο στοιχείο τον καθιστά βασικό ύποπτο σε μια υπόθεση ανεξιχνίαστης δολοφονίας.


Είσοδος: 12 ευρώ

Άνεργοι – Φοιτητές: 8 ευρώ

Θέατρο: Από Κοινού θέατρο, Ευπατριδών 4, Γκάζι

Τηλ.: 210 6196323  και  6945833669

Ημερομηνία: Από τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00

Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος