Internal Interviews

Ελένη Φυσέκη @ Boem Radio

Boem Team


Η συγγραφέας, ηχολήπτρια αλλά και ντράμερ Ελένη Φυσέκη έρχεται στο Sputnik on Air

Ένα μπαλκόνι χωρίς κάγκελα που καμία ανακαίνιση δεν θα μπορούσε να το κάνει ποτέ όμορφο, γίνεται το σκηνικό του θανάτου του Γιώργου. “Έπρεπε να είχα παραιτηθεί νωρίτερα πριν με καταλάβουν”...οι τελευταίες σκέψεις του.

Όλοι παρ’ όλα αυτά είναι πεπεισμένοι πως ο θάνατος του, δεν ήταν παρά ένα ατύχημα, μια κακιά στιγμή. Όλοι, πλην της συζύγου του Όλγας που δεν μπορεί να πιστέψει πως η ζωή της άλλαξε για πάντα από μια απλή απροσεξία. 


Η αναζήτηση της αλήθειας θα την οδηγήσει στην αποκάλυψη της σκοτεινής πλευράς των ΜΜΕ, αλλά και στον επαναπροσδιορισμό των δικών της ορίων και θέλω. Θα βρεθεί έτσι σε μονοπάτια που δεν φανταζόταν πως θα περπατήσει ποτέ, με απρόβλεπτες συνέπιες…

“Το φόρεμα στο υπόγειο” είναι το δεύτερο αστυνομικό μυθιστόρημα της Ελένης Φυσέκη μετά “Το φάλτσο μικρόφωνο : Μια αφήγηση για φίλους, φίρμες φήμες κι έναν φόνο” που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πικραμένος. 

Για αυτό της το βιβλίο, αλλά και την καριέρα της στην μέρα και την νύχτα ως συγγραφέας, ηχολήπτρια και – ω, ναι -  ντράμερ στους Lazytrains, θα μας μιλήσει ζωντανά την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου στις 19:00 στο Boem Radio. 


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος