Για μια Άντζελα

Boem Team

«Άντζελα, Άντζελα παντού… και τα μυαλά στην Άντζελα». Με μία μικρή παράφραση, το άσμα του Τζίμη Πανούση θα μπορούσε να περιγράψει την κατάσταση που επικρατεί στην πολιτική τα τελευταία 24ωρα. Ας όψεται η περιβόητη «μετακίνηση» της Άντζελας Γκερέκου από το ΠΑΣΟΚ και τον… Γιωργάκη στη ΝΔ του Αντωνάκη!

Ο ορισμός πολιτική «κωλοτούμπα» τώρα δικαιώνεται κι η Γκερέκου από την υποκριτική (ε καλά… σιγά την Κατίνα Παξινού), την «Γαλανομάτα μάγισσα» του Τόλη (αλήθεια τι να απέγιναν τα εκατομμύρια χρωστούμενα του Βοσκόπουλου στην εφορία;), γίνεται το απόλυτο πολιτικό πρόσωπο των ημερών. Θυμίζοντας εποχές, στις αρχές των 90s, που ο Μίκης Θεοδωράκης, ο ορισμός του… Αριστερού, είχε προσαρτηθεί στη Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη.

Με μια κίνηση ματ η μέχρι πρότινος υφυπουργός Πολιτισμού δικαιώνει περίτρανα όλους όσους μιλούν για… καρέκλες,  πιστοποιώντας τη δυσκολία των πολιτικών να σηκώσουν τους πισινούς από αυτές.

Θα σκεφτείτε; Ηθοποιός υπήρξε η γυναίκα και «πρωθιέρεια» των lifestyleεντύπων, λογικό δεν είναι να ξέρει τι σημαίνει χαμαιλεοντισμός; Ε ναι αλλά, υποτίθεται ότι υπάρχει και μία αναθεματισμένη ιδεολογία. Κι όλα αυτά περί «συστράτευσης» όλοι γνωρίζουμε ότι είναι φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Σε έναν κόσμο που καταρρέει, πόσο μάλλον σε ένα ΠΑΣΟΚ, ευτυχώς που υπάρχει και η Γκερέκου να διασφαλίσει τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της Ελλάδας… ή καλύτερα της θεσούλας της.

Τι να πει κανείς για την υποψηφιότητα της αλληνής!

Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος