Agenda Music

Havasi Online Concert Show

Boem Team

Την μοναδική ευκαιρία να απολαύσουμε ζωντανά τον εξαιρετικά πετυχημένο συνθέτη και πιανίστα Havasi θα έχουμε στις 29 Δεκεμβρίου, σε ένα παγκόσμιο online concert που θα μεταδοθεί ζωντανά από το Αθλητικό Στάδιο της Βουδαπέστης, χρησιμοποιώντας 20 κάμερες και τεχνολογία αιχμής μετάδοσης.

Ο Havasi είναι ένας από τους πιο πετυχημένους σύγχρονους συνθέτες και πιανίστες παγκοσμίως. Οι συναυλίες του αποτελούν γεγονότα, και διακρίνονται για την μοναδική τους ατμόσφαιρα και το εκπληκτικό show που παρουσιάζουν.

Στις 29 Δεκεμβρίου, ο HAVASI θα παίξει τα κομμάτια που αγαπήθηκαν περισσότερο από το κοινό του και για πρώτη φορά θα παρουσιάσει τις τελευταίες συνθέσεις που έγραψε κατά την διάρκεια της πανδημίας.


O Havasi έχει ανακηρυχθεί από το βιβλίο Guiness ως ο πιο γρήγορος πιανίστας στον κόσμο.

Έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως η Lisa Gerrard, ο Karl Jenkins, η Leona Lewis, η Tracey Thorn, ο Youssou N’Dour, κα.

Πάνω από 200 εκ. θεατές παρακολούθησαν το 2010, την συναυλία του στην Σανγκάη. Το 2019 έγινε ο πρώτος Ούγγρος συνθέτης που εμφανίστηκε στο στάδιο Wembley του Λονδίνου.

Μην χάσετε αυτήν τη μοναδική ευκαιρία να ζήσετε αυτό το μουσικό θαύμα, τον πιανίστα που αγαπήθηκε από εκατομμύρια ανθρώπους.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ: €9.99

(Μόνο Εισιτήρια Συνεχούς Ροής)

ΧΡΥΣΟ ΠΑΚΕΤΟ: €14.99

(Εισιτήριο + Ταινία Συναυλίας + CD)

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

Πληροφορίες εισιτηρίων

Οι αγοραστές εισιτηρίων θα έχουν πρόσβαση στην ηλεκτρονική συναυλία χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση email και τον κωδικό πρόσβασής τους στους υπολογιστές ή τις κινητές συσκευές τους. Οι αγοραστές χρυσού πακέτου μπορούν επίσης να κατεβάσουν το διπλό άλμπουμ "Τα Καλύτερα της Συμφωνίας" και την ταινία συναυλίας "Τα Καλύτερα της Συμφωνίας" σε ποιότητα Full HD. 


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος