Internal Interviews

Humour ALERT: Η πανδιάσημη, παναστεία Κατερίνα Βρανά έρχεται στον Partypooper!

Boem Team

Λέτε μαζί της να καταφτάσει και το CNN; Χμ… τίποτα δεν αποκλείεται με αυτή την πολύ αστεία κυρία, αφού το παγκόσμιο ειδησεογραφικό δίκτυο την έχει κατατάξει στη λίστα με τις 13 γυναίκες κωμικούς παγκοσμίως που θα πρέπει να δείτε! 

Ε καλά δεν περιμέναμε τα Αμερικανά για να σκάσουμε στα γέλια με τη γέννημα-θρέμμα Ελληνίδα standup comedian που σκίζει στη Μεγάλη Βρετανία και… στον κόσμο όλο.

Η Κατερίνα, η «φωνακλού» με το σγουρό μαλλί, έρχεται την Τετάρτη στις 19.00 στο στούντιο του Boem παρέα με τον Partypooper για να τα πούνε όλα, να γελάσουνε με όσα απασχολούν την ελληνική πραγματικότητα και φυσικά να μιλήσουν για SEX!

Ένα χρόνο μετά τη sold-out βραδιά «Φέτα με τη Βασίλισσα», που έχει κάνει διεθνή καριέρα, η Κατερίνα παρουσιάζει στο «Θέατρο 104» τη νέα της παράσταση «About Sex». Τύφλα να ‘χει η Madonna!

Οπότε την Τετάρτη 04/11 στις 19.00 η Κατερίνα που βγαίνει βόλτα στην Αθήνα περνάει κι από τον Boem. Εσύ θα λείπεις; Δε νομίζω… 

About Sex

Από 24 Οκτωβρίου 

Κάθε Σάββατο και Κυριακή για 20 παραστάσεις 

Στις 21.15 στο Θέατρο 104 (Ευμολπιδών 41, Γκάζι, Τηλ 210-3455020) 

Διάρκεια: 75 λεπτά 

Γενική είσοδος: 10 ευρώ

Ηχογραφημένη Εκπομπή

Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος