Agenda Theater

Η Ιέρεια του Ινδικού Χορού Kathak, Swati Wangnoo Tiwari για 1η φορά στην Ελλάδα!!!

Παύλος Λάμπρου

Το 2015 είναι η χρονιά που το 3ο Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών θα φιλοξενήσει ένα μεγάλο και εξαιρετικό γεγονός. 

Με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Ινδίας στην Ελλάδα και την χορηγία του  Ινδικού Συμβουλίου Πολιτιστικών Σχέσεων (ICCR), οι διοργανωτές του Φεστιβάλ δίνουν στο Αθηναϊκό κοινό την ευκαιρία να δει για πρώτη φορά  το  σπουδαίο πενταμελές Ινδικό γκρουπ Kathak μαζί με τη διάσημη  δασκάλα και χορεύτρια Swati Wangnoo Tiwari.  

Το Kathak, κλασσικό δείγμα της τέχνης του χορού στην Ινδία, γεφυρώνει την πολιτιστική κληρονομιά με την σύγχρονη πραγματικότητα, αποδεικνύοντας πως η Ινδία είναι μία μεγάλη και υπέροχη χώρα που δεν σταματά να εξελίσσεται σεβόμενη πάντα την κληρονομιά της, που είναι πλέον κτήμα της Ανθρωπότητας. 

To γκρουπ θα παρουσιαστεί και στις 2 μεγάλες Παραστάσεις του Φεστιβάλ (Σάββατο 4 και Κυριακή 5 Ιουλίου 2015) που θα πραγματοποιηθεί στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Η Swati θα διδάξει επίσης σε δύο master classes (Σάββατο και Κυριακή) τεχνικές και χορογραφίες του μοναδικού αυτού χορού.


Επιπλέον, σε ειδική τιμητική εκδήλωση που θα γίνει την Κυριακή 5 Ιουλίου στις 19:00 στο Αμφιθέατρο της Τεχνόπολης, ο 1ος Γραμματέας της Ινδικής Πρεσβείας στην Αθήνα κύριος Ram Verma θα παρουσιάσει το γκρουπ στο Αθηναϊκό κοινό. Για το χορό kathak θα μιλήσει η κυρία Άννα Δημητράτου καλλιτεχνική διευθύντρια του Φεστιβάλ και η Swati Wangnoo Tiwari με τους μουσικούς της, θα παρουσιάσουν ένα μικρό δείγμα αυτού του υπέροχου ινδικού χορού. 

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ !!!!!!!!!!!!!

Η διοργάνωση ευχαριστεί θερμά τo ICCR και την Ινδική Πρεσβεία στην Ελλάδα για τη βοήθεια και την υποστήριξή τους.

Οι διοργανωτές

Για το Artistic Studio Oriental Expression (NPO)

Άννα Δημητράτου (Ιδρύτρια και καλλιτεχνική διευθύντρια)

Λεωφ. Βουλιαγμένης  272Α

Τηλ./Fax 210 9735888-Κιν.6997116407,6992553320

info@orientalexpression.gr, www.orientalexpression.gr, www.bollywoodfestival.gr

www.bollywoodacademy.gr

Για την Ελληνο-ινδική Εταιρεία Πολιτισμού και Ανάπτυξης (NPO)

Δρ. Δημήτρης Βασιλειάδης (Πρόεδρος)

Ν. Φλώρου 15 11524 – Αθήνα

Τηλ./Fax: 210 3846757

web: www.elinepa.org, e-mail: info@elinepa.org


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος