Η Στέκα για τα Μυαλά

Boem Team

Άλλη μια Τετάρτη ήρθε στις οθόνες των κινητών μας και στα ημερολόγια τοίχου, γιατί στην καθημερινή μας ζωή η αλλαγή μεταξύ των ημερών είναι σπανιότερη και από την αλλαγή εσωρούχων εφήβου. Μια πλούσια ειδησεογραφικά εβδομάδα, η οποία μας αντάμειψε για την προηγούμενη, η οποία ήταν λες και έπεσαν 20 πόντοι χιόνι και παρέλυσαν τα πάντα. 

Στα θετικά νέα της εβδομάδας, η αποφυλάκιση του Στέφανου Χίου, πιθανότατα επειδή τα κρατητήρια άρχισαν να ζέχνουν υπερβολική αντρίλα, ενώ σύμφωνα και με πηγές από το ΥΠ.ΕΘ.Α. τα τελευταία πρωτοσέλιδα έχουν προκαλέσει λιποταξία στις τάξεις των τουρκικών στρατευμάτων και εμετό σε οποιονδήποτε φυσιολογικό άνθρωπο. Βέβαια, η μόνη ερώτηση που πρέπει να κάνει κάποιος στην είδηση «συνελήφθη ο Στέφανος Χίος μετά από μήνυση για πρωτοσέλιδο» είναι «γιατί είναι έξω;» συμπληρώνοντας το ίδρυμα της επιλογής του από σωφρονιστικό μέχρι ψυχιατρικό και στη συνέχεια «για ποιο από όλα τα πρωτοσέλιδα». Δημοσιογραφία για πούλι-τζερ, για να χρησιμοποιήσω αγαπημένα του όργανα, καθώς πολλές φορές φιγουράρει η λέξη πουλόφωνο στο πρωτοσέλιδο, να έτσι χωρίς να το γράφει η Αννίτα Πάνια κάποιες δεκαετίες πριν.

Στα άλλα θετικά νέα της εβδομάδας, η στέκα της Λ. Μενδώνη παραμένει στη θέση της, αλλά δυστυχώς και η ίδια. Μπορεί να είχε κάποιους ατυχείς χειρισμούς, σύμφωνα με την αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπο, αλλά η Κυβέρνηση τη στηρίζει. Άλλωστε και η ίδια έπεσε θύμα του ταλέντου του μεγάλου ηθοποιού, σαν μια άλλη Φιόνα από τον Μάνθο Φουστάνο, παίρνοντας τη θέση της ανάμεσα στους «δεν ήξερα». «Δεν ήξερα ότι έχουμε χούντα γιατί διάβαζα», «δεν διάβασα το μνημόνιο, αλλά το ψήφισα», για να περάσουμε στο «δεν έχουν γονείς να τα μαζέψουν». Θα μου πεις δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη δημοσιογράφος κάνει τη δουλειά του πιγκάλ, καθαρίζοντας τα σκατά. Από την μάνα Φύσσα ως τα παιδιά που μάζευε ο Λιγνάδης, η Ιωάννα Μάνδρου κάθε φορά ξεπερνάει τον εαυτό της. Αλλά όπως λέει και ο λαός, το χιόνι και τον μαλάκα, όσες φορές κι αν τα δεις, πάντα σου κάνουν εντύπωση. Πάντως η φράση «τι γύρευε εκεί τέτοια ώρα» λειτουργεί σαν υπερασπιστική γραμμή καθαρμάτων τα τελευταία χρόνια με μεγάλη επιτυχία. Προτείνω τη χρήση της και σε άλλους τομείς, όπως σε κάποιο σκληρό φάουλ στο ποδόσφαιρο, σε εισβολή ληστών στο σπίτι σου, σε εισβολή αστυνομικών στο ΑΠΘ, ωπ ξεφύγαμε. Πάντως η αλήθεια είναι ότι το ΑΠΘ αυτές τις μέρες, άρχισε επιτέλους να θυμίζει Χάρβαρντ και σε ευχαριστούμε για αυτό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Στην καραντίνα τα διάφορα porn sites, έχουν πάρει φωτιά. Θες ότι τα παράνομα ζευγάρια δεν μπορούν να είναι μαζί, θες ότι τα νόμιμα πάλι δεν μπορούν να είναι μαζί στο ίδιο σπίτι, ο κόσμος στρέφεται στο διαδικτυακό πορνό. Κάτι που πιθανότατα κάνει και γνωστός δικηγόρος, ο οποίος φημολογείται ότι διατηρεί την ψυχική του ηρεμία με mantra τηλεοπτικών σταθμών. Ψάχνοντας το επόμενο 2λεπτο ευχαρίστησης του σε κάποιο βίντεο ερωτικού χαρακτήρα, πιθανότατα ήρθε σε επαφή με τις σπιτικές τσόντες, τις amateur, τις ερασιτεχνικές ρε παιδί μου. Σου λέει λοιπόν, αφού έχει ερασιτέχνες, θα έχει και επαγγελματίες ομοφυλόφιλους. Και να οι αιτήσεις για άνοιγμα ΚΑΔ, και να τα επιδόματα, «συγγνώμη κύριε αλλά δεν βλέπω έναρξη επαγγέλματος, είστε σίγουρα επαγγελματίας ομοφυλόφιλος;», «βρε παιδιά εγώ μια σφραγίδα ήθελα», στη σειρά σας κύριε, στη σειρά σας. 

Αλλά έτσι είναι, όταν δίνεις εγκρίσεις για νέα έργα και επενδύσεις, όπως έκανε η κ. Μενδώνη, με ποιον τρόπο σε καταστρέφουν; Σύμφωνα με τον δικηγόρο που αναφέραμε, οργανώνοντας ένα δίκτυο παιδεραστίας και βάζοντας δεκάδες ανθρώπους να καταγγείλουν την προσωπική σου επιλογή ως έναν άρρωστο άνθρωπο που βίαζε ψυχές και σώματα, παιδιών και ενηλίκων. Κλασικός τρόπος καταστροφής σημαντικών ανθρώπων από τα αρχαία χρόνια, ο οποίος μάλιστα αναφέρεται και στο βιβλίο του Σουν Τζου, «Η τέχνη του Πολέμου», κεφάλαιο 12 «Πόσο χαμηλά μπορείς να πέσεις ρε κερατά», εκδόσεις Κοντός. Από κεί και πέρα, πετάς στο μίξερ μια φωτογραφία του Τσίπρα πειραγμένη στο Photoshop, παιδεραστία Άρη Βελουχιώτη, πέντε δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ για ξέπλυμα και δυο διμοιρίες (πάντα κολλάνε μερικοί αστυνομικοί) και είσαι έτοιμος. Που πραγματικά τώρα, αν ήμουν δημοσιογράφος της ΕΡΤ, θα είχα εκνευριστεί. Και πιο προσεκτικός θα έπρεπε να ήμουν σε αυτά που λέω για να μην φανώ κυβερνητικός, και λιγότερο θα αμειβόμουν ως δημόσιος υπάλληλος και θα έπρεπε κάθε μέρα να βλέπω και το μνημείο για τους νεκρούς της ΕΡΤ (λογικά μόνο από γηρατειά). Πηγαίντε στο ΣΚΑΪ να βρείτε την υγειά σας ρε παιδιά.


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος