Agenda Music

Jazz Point Closing Party με τους Calu Cacu

Boem Team

Γνωστοί για τη funky-soul-latin αισθητική τους, με ξεσηκωτική διάθεση και περίσσιο κέφι, οι Calu Cacu κλείνουν τη φετινή σεζόν στο Jazz Point!

Η γνωστή εννιαμελής μπάντα ενισχυμένη στις φωνές με την Αλεξάνδρα Κολαΐτη από (Junior Music Stars και το ΤΑΜΑΜ) με την Ελεονόρα Μανόνα από τους (Nora’s Cinematic) και την Μαριάννα Παπαθανασίου από τους (Marianna and the Dizzy Breezes) ετοιμάζει ένα ξέφρενο πάρτυ γεμάτο χορό με groovy ρυθμούς και χορευτική μουσική με έντονη την παρουσία πνευστών και φωνών για να αποχαιρετήσει τη φετινή σεζόν.

Ύστερα από το πρώτο τους cd single με τίτλο «Δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο πολύ νυστάζω», την ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Η φλούδα του δέρματός σου μυρίζει κακάο», το digital single με τίτλο «Ποιος το ξέρει» σε διασκευή του γνωστού κομματιού των Μίμη Πλέσσα και Κώστα Πρετεντέρη υπόσχονται μια ξέφρενη μουσική βραδιά!

Info

Σάββατο 6 Ιουλίου 2019

Doors open: 22:30

The show begins: 23:30

Τιμές:

Είσοδος: 6€

Προπώληση εισητηρίων Viva.gr

https://www.viva.gr/tickets/music/jazz-point/calu-cacu-2019/

* Η επικοινωνία για την κράτηση της θέσης είναι υποχρεωτική, στο τηλ. 2109803398.

μέλος του αθηνόραμα club

Jazz Point

Ακαδημίας 18, Σύνταγμα

phone 2109803398

mob.6942022500 (booking)

https://www.facebook.com/JAZZ-POINT-102658879853966/

μέλος του αθηνόραμα club

24ωρο συνεργαζόμενο parking (PARKING ZALOKOSTA -κλειστό) Κριεζώτου και Ζαλοκώστα 8, με 30% έκπτωση τις ώρες του Live.


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος