Agenda Music

ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ - Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Boem Team

Πέμπτη 17 και 24 Μαΐου στις 21:00, ο Γιώργος Νικητόπουλος, η Παυλίνα Κατσή κι ο Κωνσταντίνος Ρεπάνης θα βρεθούν στην Σφίγγα για 2 μοναδικές εμφανήσεις. 

Ο Γιώργος Νικητόπουλος, μετά την επιτυχημένη παρουσίαση της πρώτης ολοκληρωμένης του δισκογραφικής δουλειάς, επιστρέφει στη Σφίγγα μόνο για δύο παραστάσεις. 

Με συνοδοιπόρους την Παυλίνα Κατσή και τον Κωνσταντίνο Ρεπάνη και τους εξαιρετικούς μουσικούς : Νεοκλή Νεοφυτίδη στο πιάνο και τις ενορχηστρώσεις, Βασίλη Δρογκάρη στο ακκορντεόν, Παντελή Ντζιάλα στις κιθάρες και Μιχάλη Δάρμα στο κόντραμπάσο και το μαντολίνο, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα βασισμένο στον πρώτο του δίσκο αλλά εμπλουτισμένο με τραγούδια του Ελληνικού ρεπερτορίου, τραγούδια αγαπημένα από τον Μάνο Χατζιδάκι και τον Μανώλη Χιώτη μέχρι τον Διονύση Σαββόπουλο και τον Σταύρο Ξαρχάκο.


Επιμέλεια προγράμματος : Γιώργος Νικητόπουλος, Παυλίνα Κατσή, Κωνσταντίνος Ρεπάνης.

Φωτογραφίες: John D. Carnessiotis

Σχεδιασμός αφίσας : Red Bike

ΣΦΙΓΓΑ

Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής 

(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845

Ώρα έναρξης : 21:00

Είσοδος 13 ευρώ με μπύρα ή κρασί


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος