Agenda Music

LAMB OF GOD

Boem Team

Οι Lamb of God, η μπάντα που όρισε τον σκληρό ήχο των 00s και πρωτοστάτησε στη νέα γενιά του αμερικανικού metal, έρχονται για μία μοναδική headline εμφάνιση στο Gazi Music Hall!

Την Τετάρτη 3 Ιουλίου η ευχή των metal fans γίνεται πραγματικότητα με τους LOG να απογειώνουν το συναυλιακό καλοκαίρι!

Έχουν περάσει σχεδόν 10 χρόνια από την τελευταία εμφάνιση των Αμερικανών επί ελληνικού εδάφους κι αυτή είναι μία επιστροφή που μας την χρωστούσαν καιρό!

Κάθε τους εμφάνιση είναι καταιγιστική, μία εμπειρία ανεπανάληπτη! Αλλεπάλληλες sold out headline εμφανίσεις και κορυφαία slot στα μεγαλύτερα διεθνή festival, έχουν κατατάξει επάξια τους Lamb of God στα κορυφαία live metal συγκροτήματα παγκοσμίως.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως από το 2008 ως το 2010 στάθηκαν επάξια στο πλευρό των Metallica στο εμβληματικό World Magnetic Tour, ενώ παράλληλα τους επέλεξαν να συμμετάσχουν στο πρώτο Sonisphere το 2009, πάντοτε κερδίζοντας διθυραμβικές κριτικές.

Ηγετικές φιγούρες του σύγχρονου metal, κρατούν ψηλά για περισσότερα από 20 χρόνια τη σημαία του σκληρού ήχου και δίνουν το έναυσμα σε πληθώρα συγκροτημάτων να υιοθετήσουν τα στοιχεία εκείνα που κάνουν τους Lamb of God την απόλυτη metal μπάντα!

The story so far...

Στην «ήσυχη» Βιρτζίνια των Ηνωμένων Πολιτειών, ο Mark Morton (κιθάρα) μαζί με τους Chris Adler (ντραμς) και John Campbell (μπάσο) ξεκινούν το 1994 τους Burn the Priest. Έναν χρόνο μετά, ο Randy Blythe αναλαμβάνει την θέση του στα φωνητικά του συγκροτήματος και το 1999 κυκλοφορούν τον πρώτο τους δίσκο. Λίγο αργότερα, ο αδερφός του Chris Adler, Willie καλύπτει την κενή θέση του Abe Spear στην ρυθμική κιθάρα και το συγκρότημα κάνει την αποφασιστική στροφή στην καριέρα του. Η αλλαγή στο line-up οδήγησε και στη μετονομασία του συγκροτήματος σε Lamb of God.

Κάθε άλμπουμ τους αγγίζει γρήγορα την κορυφή των charts και τα μεγαλύτερα μέσα παγκοσμίως (Metal Hammer, Revolver κ.ά.) τα ψηφίζουν ως τα καλύτερα της χρονιάς! Μεταξύ των βραβείων που αποσπά κάθε κυκλοφορία των LOG, το συγκρότημα έχει κερδίσει 5 υποψηφιότητες Grammy για την Καλύτερη Metal Εμφάνιση με συνυποψήφιους -μεταξύ άλλων- τους Slayer, Judas Priest, Iron Maiden και Ghost.

Οι Lamb of God επιστρέφουν την Τετάρτη 3 Ιουλίου στο Gazi Music Hall, για ένα live που θα θυμόμαστε για πολύ καιρό!

Κάνε attend στο Official Facebook event εδώ


Έναρξη προπώλησης: Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Προπώληση εισιτηρίων

Στην Α’ φάση τα εισιτήρια θα κοστίζουν 36€

Μετά την εξάντληση τους, η τιμή τους θα διαμορφωθεί στα 40€

Σημεία προπώλησης:

www.highpriority.gr

www.ticketmaster.gr

Τηλεφωνικό κέντρο Ticketmaster 2108938111

(Για την αγορά εισιτηρίων μέσω Internet υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου)

Δίκτυο καταστημάτων Public

Φυσικά σημεία προπώλησης:

Reload Stores

Ακαδημίας 81, Αθήνα

Τηλέφωνο: 2103801464

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα έως Παρασκευή 09:30-21:00

Σάββατο 10:00-20:00

No Remorse Records

Γαμβέτα 4, Αθήνα

Τηλέφωνο: 2103830981

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο: 09:30-15:30

Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:30-20:30

Metal Era

Εμμανουήλ Μπενάκη 22, Αθήνα

Τηλέφωνο: 2103304133

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο: 09:30-15:15

Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:30-20:30


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος