Agenda Music

Lefteris Christofis Quartet

Boem Team

Ο μελωδικός κιθαρίστας κι εκλεκτός συνθέτης Λευτέρης Χριστοφής μαζί με το Lefteris Christofis Quartet και τους εξαίρετους καλεσμένους του David Lynch και Γιώργο Κοντραφούρη θα παρουσιάσει μία Ανθολογία Συνθέσεων του που καθόρισαν τη μουσική του πορεία στην Μεγάλη Βρετανία και στην Ελλάδα.

Στο project Anthology επιλέγει συνθέσεις του που σπάνια έχουν παρουσιαστεί στο ελληνικό κοινό, από τα τέσσερα προσωπικά του άλμπουμ “Mythoplasia” (1996), “Kalesma: Lefteris Christofis with British Friends” (1998), “Nous Icons” (2005) που κυκλοφόρησε από την θρυλική Blue Note Records και πρόσφατα το “ManTis” (2017).

Η μοντέρνα κιθαριστική προσέγγιση του Λευτέρη Χριστοφή προσδίδει μια νέα μουσική προοπτική πέρα από τα σύνορα της jazz και του fusion ενώ οι υπέροχες συνθέσεις του προσδίδουν εικόνες από συναισθηματικά τοπία για να μεταφέρουν το κοινό του Half Note σ’ έναν ευφάνταστο κόσμο της cosmic jazz.

Featuring: 

David Lynch: sax

George Kontrafouris: piano

Lefteris Christofis: guitars (electric & synthesizer)

Vagelis Stefanopoulos: keyboards

Vasilis Koutsonanos: basses

Vasilis Podaras: drums

Πέμπτη 28 Μαρτίου

HALF NOTE JAZZ CLUB

Τριβωνιανού 17, Μετς

Ώρα έναρξης:  21:30

Είσοδος:  10€ (μπαρ), 15 € (τραπέζι)

Προπώληση: www.viva.gr

Πληροφορίες – Κρατήσεις: 210 9213310


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος