Point Of View

Μάνα θα πάω καλλιστεία Προφυλακτικά να πάρεις!

Boem Team

Τι; Φέτος θα γίνουν Καλλιστεία; Σούπερ-ντούπερ γουάου! Αν δεν είναι αυτή κατάλληλη στιγμή να στείλω μία ανοιχτή επιστολή θαυμασμού (και πικρίας) στο entourage του Menios, ποια είναι;

Αγαπητό μου Ε,

εσύ που ‘σαι η απόλυτη Entertainment Greek Television, φέτος το καλοκαίρι μου ‘κανες ένα σπουδαίο δώρο και μου το πήρες πίσω… Και δεν εννοώ κάποιες απ’ τις υπέροχες γκατζετιές που χαρίζει ο διευθυντής προγράμματος σου, Μένιος Φουρθιώτης στην εκπομπάρα του (το Αποκαλυπτικά ντε!), ή κάποιο συμπλήρωμα που θα κάνει τα μαλλιά μου… βελέντζα (κάνει και κρύο). Αναφέρομαι στο δικαίωμα, όχι μόνο να δω ξανά Καλλιστεία στην TV, αλλά να συμμετάσχω κιόλας.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει μεγάλες προσωπικότητες της εγχώριας σόουμπιζ όπως η Μαρίνα Τσιντικίδου, η Μαρίνα Πούπου, η Νίνα Γεωργαλά, η Δήμητρα Αιγινίτη και προσφάτως η Τζούλια Αλεξανδράτου. Που παρότι βγήκε αναπληρωματική κάτι, και μέγα σταρ έγινε και καριέρα έκανε, και σαμπάνιες ήπιε κι ο Κυρ Μένιος τη μανάτζαρε κι η ατάκα τους έγραψε. ΤΡΑΓΙΚΟ! Αμ πως…

Γιατί Κυρ Μένιο μου να μην ανοίξουν και για μένα οι σαμπάνιες; Δεν αξίζω κι εγώ λίγο γκλάμουρ στη ζωή μου. Μία κορδέλα, ένα στέμμα, στην Καλλίπολη ένα στρέμμα!

Μπαίνω, λοιπόν, ο τάλας να δηλώσω συμμετοχή και τι να δω; Πριν το 1988 δεν δέχεσαι συμμετοχές. Εγώ, δηλαδή, που ‘μαι παιδί των λουλουδιών να μην δω το… τριανταφυλλάκι μου να ανθίζει στα χεράκια σου νέο αγαπημένο μου καναλάκι; Ευτυχώς στο ύψος δεν θα τα χαλάσουμε, γιατί εκεί δίνεις περιθώριο μέχρι 2.10+. Εδώ ακούγεται η φωνή της Πετρούλας να λέει «Ω Σουλτάν»!

Κρίμα που ΚΑΙ φέτος, τώρα που τα Καλλιστεία αποκτούν και πάλι τη λάμψη τους, δεν θα μπορέσω για τεχνικούς λόγους να συμμετάσχω. Τουλάχιστον θα μείνω καρφωμένος στην TV. Είμαι σίγουρος ότι ο Μένιος θα παρουσιάσει, θα χορέψει, θα τραγουδήσει, θα κλέψει τις εντυπώσεις όπως κι ο Hugh Jackman, ο Billy Crystalκι η Ellen DeGeneres μαζί στα βραβεία όσκαρ.

Αγαπημένο μου E, δώσε ΤΩΡΑ την ημερομηνία μετάδοσης. Αφού μ’ απορρίπτεις που μ’ απορρίπτεις. Πες μου να ξέρω πότε θα δω τις Μις Κυτταρίτιδες να πλακώνονται για τον τίτλο, τις μανάδες να τρώγονται πριν, κατά τη διάρκεια του «θεσμού» και –κυρίως- μετά, τα κορίτσια να κλείνουν τις καλύτερες βίζ… εμ, δουλειές. Ε αφού δεν μου επιτρέπεις να περιέλθω στους κόλπους σου, φωτιά να μπεις στους υπ0λοιπους colpogrosso.

Ένας εκνευρισμένος καλλιστειό-πληκτός


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος