Internal Interviews

Μαρία Νικολαΐδου @ Boem Radio

Γιάννης Βλαχαντώνης


Η Μαρία Νικολαΐδου δεν εκνευρίζεται πια στην παρατήρηση ότι το επίθετό της θα έπρεπε να είναι Νικολαΐδη γιατί είναι γραμματικά πιο σωστό. Επίσης δεν καταλαβαίνει γιατί μιλάει για τον εαυτό της σε τρίτο πρόσωπο. 

Σίγουρα όμως η Μαρία είναι προϊόν μίας νύχτας παθιασμένου (ελπίζει) σεξ μεταξύ δύο τύπων γιατί το πρόγραμμα της ΥΕΝΕΔ έκλεινε στις δώδεκα. Εξαιτίας του προαναφερθέντος momentum η Μαρία αναγκάζεται να σηκώνεται από το κρεβάτι της καθημερινά για να βιοπορίζεται, κυρίως ως δημοσιογράφος. 

Τις υπόλοιπες ώρες παρατηρεί και φωτογραφίζει για τα 2 (και μισό) Project που τρέχει στο Instagram (@pareidoliahunt #Iseefaces @nysta_gram #Νύσταγκραμ), σχεδιάζει με μαύρο μελάνι και γράφει punchlines με πολύ βαθύ νόημα για την Madame Frikaro @madame_frikaro #madamefrikaro.

H Μαρία Νικολαΐδου, την Παρασκευή 01/11/2019 στις 21:00, στα μικρόφωνα του Boem Radio και στον Γιάννη Βλαχαντώνη.


Σχόλια χρηστών

Για να συμμετέχετε στην συζήτηση πρέπει να γίνετε μέλη. Λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση κάνοντας roll-over στο αρχικό σχόλιο και πατήστε το κουμπί "Απάντηση". Για να εισάγετε ένα νέο σχόλιο χρησιμοποιήστε την φόρμα στο τέλος της λίστας.

Για να σχολιάσετε αυτό το άρθρο θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος